- 26 Kasım 2024
- 51
- 17
- Konu Sahibi melisa altunok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafa karıstırıyor ya vallaBen çok anlamıyorum ama sanki 14 güne göre çizgi çok silik
Kan testi versen?Kafa karıstırıyor ya valla
Var gibi görünüyor sağlıkla ilerlesinKızlar merhaba adet günüme iki gün kala yaptım sizce sonuç nedir ?
Kuruma çizgisi olabilir mi diye düşünüyorum umutlanmakta istemiyorum ama Allah herkese hayırlı ve sağlıklı bi şekilde nasip etsin inşallahVar gibi görünüyor sağlıkla ilerlesin
Canım kuruma çizgisi böyle olmuyor bu baya pozitif tabi test bozuksa ya da kimyasalsa bilemem ama kan ver netleşsinnnKuruma çizgisi olabilir mi diye düşünüyorum umutlanmakta istemiyorum ama Allah herkese hayırlı ve sağlıklı bi şekilde nasip etsin inşallah
Canım var gibi duruyor kan verebilirsin aslında adet gecikmeb. De olmuş , rica etsem benim testime de bakar mısın son konumda mevcutKızlar bunlar benım testlerım adetım 14 gun gecıktı 12 gun once beta 1.6 idi şuan daha baktırmadım kana sızce durum ne gun gectıkce koyuluk azalıyor ama hep ıkıncı cızgı var
Canım var gıbı duruyor aynı bnım testlerımde boyle ama emın olmak ıcın 1 hafta bekle kan ver sureklı test yapma bende senın gıbı her fırsaatta test yapıyorum bu bızı yanıltıyo olabılırCanım var gibi duruyor kan verebilirsin aslında adet gecikmeb. De olmuş , rica etsem benim testime de bakar mısın son konumda mevcut
Evet muhtemelen meraktan yapıyorum bende ya adet gününü her türlü beklicem zaten o gün veririm test nasipseCanım var gıbı duruyor aynı bnım testlerımde boyle ama emın olmak ıcın 1 hafta bekle kan ver sureklı test yapma bende senın gıbı her fırsaatta test yapıyorum bu bızı yanıltıyo olabılır
Yok adet gunu verme ben adetten 1 gun once kan verdım 0.2 cıktı 2 gun gecıktı kan verdım 1.6 cıktı şuan uzerınden 12 gun gecıktı daha kan veremedım bazen negatıf bazen pozıtıf cıkıyor aklım karıstı ıyıce 3 gundur senınkı gıbı pozıtıf goruyorum koyulugu azalıyor 2. CızgınınEvet muhtemelen meraktan yapıyorum bende ya adet gününü her türlü beklicem zaten o gün veririm test nasipse
Hadi ya kafam karışmak desene, belirtin var mı pekiYok adet gunu verme ben adetten 1 gun once kan verdım 0.2 cıktı 2 gun gecıktı kan verdım 1.6 cıktı şuan uzerınden 12 gun gecıktı daha kan veremedım bazen negatıf bazen pozıtıf cıkıyor aklım karıstı ıyıce 3 gundur senınkı gıbı pozıtıf goruyorum koyulugu azalıyor 2. Cızgının
Kasık agrısı bel agrısı bazen bulanıyorum bırde bugun sarı bı akıntım oldu belkıde psıkolojık kuzum bılemıyorum kıHadi ya kafam karışmak desene, belirtin var mı peki
Bende kaşık ağrısı çok nadir belimde hafif ağrı oluyor en belirgini göğüslerim yürüyünce bile acıyorKasık agrısı bel agrısı bazen bulanıyorum bırde bugun sarı bı akıntım oldu belkıde psıkolojık kuzum bılemıyorum kı