SİZCE GEBELİK VAR MI ?

Kesinlikle, o pecetelileri hic anlamiyorum, igrenc otesi. Yahu git anana sor, ablana kardesine, komsuna ne bileyim bir yakina sor; umuma acmak nedir

Sayın WOMAN

Soracağı yer bir uzman hekimdir. Ana, bacı vs de değil gidip bir uzmanla görüşecek.

Sayın WOMAN

Soracağı yer bir uzman hekimdir. Ana, bacı vs de değil gidip bir uzmanla görüşecek.
Hayir ama peceteyi uzmana sormaz asla turk kadini, onu ayip karsilar. Uzmana izah eder, tarif eder, gostermez, utanir ondan. Gosterilecek bir yakin illa ki vardir, once onun onayi alinir sonra uzmana gidilip gosterilmeden anlatilir

Hayir ama peceteyi uzmana sormaz asla turk kadini, onu ayip karsilar. Uzmana izah eder, tarif eder, gostermez, utanir ondan. Gosterilecek bir yakin illa ki vardir, once onun onayi alinir sonra uzmana gidilip gosterilmeden anlatilir
Kimseye bu yakınlıkta olmam inş. amin.

Bende konuyu yeni mesajlarda görünce aa bu konuya yazmistim girip bi bakiyim dedim kendi mesajlarımi bulamadim dkslsla sasirdim kaldim. Demek hanim abla devamli konu açıyormuş. Vay anam vay.

Ahahahahahhahah HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH

Millet icine boşalıyor kalamıyor da sen böyle hamile kalirsan bravo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…