• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE GEBELİK VAR MI ?

Sayın WOMAN WOMAN

Soracağı yer bir uzman hekimdir. Ana, bacı vs de değil gidip bir uzmanla görüşecek.
Hayir ama peceteyi uzmana sormaz asla turk kadini, onu ayip karsilar. Uzmana izah eder, tarif eder, gostermez, utanir ondan. Gosterilecek bir yakin illa ki vardir, once onun onayi alinir sonra uzmana gidilip gosterilmeden anlatilir 😁

Hayir ama peceteyi uzmana sormaz asla turk kadini, onu ayip karsilar. Uzmana izah eder, tarif eder, gostermez, utanir ondan. Gosterilecek bir yakin illa ki vardir, once onun onayi alinir sonra uzmana gidilip gosterilmeden anlatilir 😁
Kimseye bu yakınlıkta olmam inş. amin. 🤣

29 nisandan beri ;

ayca-sari

bu hesabında dahil aynı soruyu sorup duruyorsun.

29 Nisan da ilk soruyu sordun aradan 20 gün geçti !
29 Nisana ay,çtığın konunda 1 ay önce ilişkiye girmiştin.

Sizin her ilişkiye girdiğinizde böyle defalarca konu açıp soru soracaksanız işimiz var.

hayır şimdi birileri çıkar yahu sormuş ne var diye bilir !

Arkadaş 3 aydır ilişkiye girip, her ilişki sonrasında size inanmayıp konu açıyor ve bunu 2 üyelikle yapıyor ben ne yapayım bu üyeyi !

Cahillik diz boyu, yahu bir kadın hiç mi tanımaz vücudunu. Hiç mi bir bilgiye sahip olmaz.

Çocukları leyleklerin getirmediğini bilmez mi ?

Neyse....... Sen bu kafayla kesin bir gün hamile kalacaksın ve bu mesajımı o zaman hatırla....
Bende konuyu yeni mesajlarda görünce aa bu konuya yazmistim girip bi bakiyim dedim kendi mesajlarımi bulamadim dkslsla sasirdim kaldim. Demek hanim abla devamli konu açıyormuş. Vay anam vay.

Biri de konuyu rapor etmiş, iğrenç fotoğraf paylaşmış diye....

Her şey normal konuda ama fotoğraf iğrenç....

başka bir kitle var onlarda bizim siteyi tıbbı laboratuvar sanıyor.

Söylemesi ayıp, bir akıntısı oluyor onu peçeteye silip fotosunu koyuyor. Soru ;

Böyle bir şeyle karşılaştınız mı ?

Ben öyle bir şey görmedim ama inan senin gibisini de görmedim.

Biz zaten her gün böyle peçeteli sağa sola sürtüp bu ne bu ne diye analiz edip rapor paylaşıyoruz.
Ahahahahahhahah HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH

4 gün önce ilişkim oldu adetime 24 gün var prezervatif ile ve prezervatif varken hemen geri çekilme yöntemi oldu ben hafif sıcaklık hissettim ama prezervatifi kontrol ettik su ile herhangi bir sızındı patlak yok sadece sevgilimin kasık bölgesi ben çekildikten sonra sprem bulaşmış ama üst tarafta hiç birşey yok ne olur ne olmaz diye 30 dk sonra ertesi gün hapı kullandım sizce gebelik olmuş olabilir mi ? ve hani prezervatif varkende sperm sıcaklığı vajinada hissedilirmi??

Millet icine boşalıyor kalamıyor da sen böyle hamile kalirsan bravo 😂

Back