• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE GEBELİK VAR MI ?

selmahann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
5
1
1
29
4 gün önce ilişkim oldu adetime 24 gün var prezervatif ile ve prezervatif varken hemen geri çekilme yöntemi oldu ben hafif sıcaklık hissettim ama prezervatifi kontrol ettik su ile herhangi bir sızındı patlak yok sadece sevgilimin kasık bölgesi ben çekildikten sonra sprem bulaşmış ama üst tarafta hiç birşey yok ne olur ne olmaz diye 30 dk sonra ertesi gün hapı kullandım sizce gebelik olmuş olabilir mi ? ve hani prezervatif varkende sperm sıcaklığı vajinada hissedilirmi??

Valla ben hisseemiyorum prezervatifle. Prezervatifsiz bile çok çok zor hissediyorum. Sevgilinin kasıklarına senden çıkan sıvı bulasmıştır. Sıcaklık da sana öyle gelmiştir sürtünmeye bağlıdır. Prezervatif sağlamsa sorun yok.

Valla ben hisseemiyorum prezervatifle. Prezervatifsiz bile çok çok zor hissediyorum. Sevgilinin kasıklarına senden çıkan sıvı bulasmıştır. Sıcaklık da sana öyle gelmiştir sürtünmeye bağlıdır. Prezervatif sağlamsa sorun yok.
herhangi bir gebelik yoktur dimi çünkü hemen ertesi gün hapı kullandım birde ?

4 gün önce ilişkim oldu adetime 24 gün var prezervatif ile ve prezervatif varken hemen geri çekilme yöntemi oldu ben hafif sıcaklık hissettim ama prezervatifi kontrol ettik su ile herhangi bir sızındı patlak yok sadece sevgilimin kasık bölgesi ben çekildikten sonra sprem bulaşmış ama üst tarafta hiç birşey yok ne olur ne olmaz diye 30 dk sonra ertesi gün hapı kullandım sizce gebelik olmuş olabilir mi ? ve hani prezervatif varkende sperm sıcaklığı vajinada hissedilirmi??

29 nisandan beri ;

ayca-sari

bu hesabında dahil aynı soruyu sorup duruyorsun.

29 Nisan da ilk soruyu sordun aradan 20 gün geçti !
29 Nisana ay,çtığın konunda 1 ay önce ilişkiye girmiştin.

Sizin her ilişkiye girdiğinizde böyle defalarca konu açıp soru soracaksanız işimiz var.

hayır şimdi birileri çıkar yahu sormuş ne var diye bilir !

Arkadaş 3 aydır ilişkiye girip, her ilişki sonrasında size inanmayıp konu açıyor ve bunu 2 üyelikle yapıyor ben ne yapayım bu üyeyi !

Cahillik diz boyu, yahu bir kadın hiç mi tanımaz vücudunu. Hiç mi bir bilgiye sahip olmaz.

Çocukları leyleklerin getirmediğini bilmez mi ?

Neyse....... Sen bu kafayla kesin bir gün hamile kalacaksın ve bu mesajımı o zaman hatırla....

29 nisandan beri ;

ayca-sari

bu hesabında dahil aynı soruyu sorup duruyorsun.

29 Nisan da ilk soruyu sordun aradan 20 gün geçti !
29 Nisana ay,çtığın konunda 1 ay önce ilişkiye girmiştin.

Sizin her ilişkiye girdiğinizde böyle defalarca konu açıp soru soracaksanız işimiz var.

hayır şimdi birileri çıkar yahu sormuş ne var diye bilir !

Arkadaş 3 aydır ilişkiye girip, her ilişki sonrasında size inanmayıp konu açıyor ve bunu 2 üyelikle yapıyor ben ne yapayım bu üyeyi !

Cahillik diz boyu, yahu bir kadın hiç mi tanımaz vücudunu. Hiç mi bir bilgiye sahip olmaz.

Çocukları leyleklerin getirmediğini bilmez mi ?

Neyse....... Sen bu kafayla kesin bir gün hamile kalacaksın ve bu mesajımı o zaman hatırla....
Patron cildirdi :KK53: :KK70:

Abla Allah aşkına 29 nisandan beri sevişip sevişip gelip hamilemiyim, prezavatif patlmadı ama hissemedim yahuuu Allah aşkına bak açtığı konulara.....

Savaşmasın sevişsin ama bu boku yerken de az bilgili olsun belki kocası, belki sevgilisi ama bu cahil anne olacak, çocuk yetiştirecek bu kafayla mı yapacak bunu ?

dayanamıyorum, inanın dayanamıyorum....

kimse kalkıp ta bak soruyor öğreniyor da demesin bana....

bunu sevişmeden önce yapacaktı !

yahu abla Mart ayından beri sevişip sevişip hamile miyim diye sormuş

Abla Allah aşkına 29 nisandan beri sevişip sevişip gelip hamilemiyim, prezavatif patlmadı ama hissemedim yahuuu Allah aşkına bak açtığı konulara.....

Savaşmasın sevişsin ama bu boku yerken de az bilgili olsun belki kocası, belki sevgilisi ama bu cahil anne olacak, çocuk yetiştirecek bu kafayla mı yapacak bunu ?

Allah iyiligini versin 😂😂😂😂😂 harikasin ya

Yahu dışarda salgın var, çatır çatır insanlar ölüyor, dünyada dengeler değişti abla prezavatifi soruyor.

Acaba hamilemiyim ? 29 Nisan
Acaba Hamilemiyim ? 6 Mayıs
Kanda gebelik testi yanlış çıkar mı ? 6 Mayıs
adet döneminde bayılmak normal mi ? 8 Mayıs
gebelikten korundum mu acaba ? 16 Mayıs
prezervatif ile korunmada hissedilirmi ?? 16 Mayıs

bunlar diğer hesabı ile açtığı konulardı

gebelik varmı sizce ? Dün 20:52

abla bu konuda tatmin olmamış sorsunda kelimelerin yerini değiştirip, birde BÜYÜK HARFE GEÇİP 15 dk sonra aşağıda ki konuyu açmış

SİZCE GEBELİK VAR MI ? Dün 21:06

Abla sen sevişme lütfen ....

Bu kaçıncı açtığınız konu .. herkes diyor yoktur diye ama siz inatla var diyip konu açıyorsunuz 👏🏻👏🏻👏🏻

Bence OKB olabilir, hamile kalmaktan korkuyorsa ona takilip boyle zibilyon tane konu aciyorlar.
Lakin bunun onlemini sevismeden once almak gerektigi konusunda hemfikiriz. Sevismeden, uremeden bi kendi vucudunuzu taniyin arkadaslar. Bu grubun bi de tersi versiyonu var, adetime 10 gin var karnim gurulduyor ishalim var hamile olabilir miyim diye soran cenah :KK70:
Lutfen kk olarak aramizda para toplayip ureme ile ilgili konferans duzenleyelim lutfen 🤓😂

Lakin bunun onlemini sevismeden once almak gerektigi konusunda hemfikiriz.

lütfen ama lütfen sevişmeden önce olsun bu eğitim ....

Burada genç kızlar soru sorduğu zaman bir güruh kızıyor ! Kızmasın, lütfen bilgilendirin, bir kızcağız var sürekli mastürbasyon yapıyorum kendimi alamıyorum demiş.

Kızı 50 kez şikayet ettiler en sonunda attık siteden!

Neden attık ? Erkek olabilirmiş çok mastürbasyon bağımlısıymış....

Sanırsın şikayet eden hiç yapmadı bu eylemi.... Ergenliği pass geçip olgunlaştı...

Ciddiye alıp cevap verdiğim bi konuda kazen patlaması yasanmış. 🤣🤣 Aah nasıl yuttum ben bunu. :KK70: Bazen inanmak istiyorum sanırım insanların bu zekâ düzeyinde olabileceğine. :olamaz:

lütfen ama lütfen sevişmeden önce olsun bu eğitim ....

Burada genç kızlar soru sorduğu zaman bir güruh kızıyor ! Kızmasın, lütfen bilgilendirin, bir kızcağız var sürekli mastürbasyon yapıyorum kendimi alamıyorum demiş.

Kızı 50 kez şikayet ettiler en sonunda attık siteden!

Neden attık ? Erkek olabilirmiş çok mastürbasyon bağımlısıymış....

Sanırsın şikayet eden hiç yapmadı bu eylemi.... Ergenliği pass geçip olgunlaştı...
Abi ben ona özelden detaylı bilgiler vermistim +1 point bana litfen :KK53:

bu arada şimdi ukala biri çıkacak ;

Kazen bey tarzınızı, üslubunuzu hiç beğenmiyorum. Evlenmeden sevişmek şöyle böyle, siz insanları sekse özendiriyorsunuz.

Yahu geçende biri sen meryem anamısın dedim, gidip beni islami bir siteye şikayet etmişler bu adam din düşmanı İsa peygamberin anasına laf söylüyor diye....

Şikayet eden kişinin adı da Meryem he....

Back