Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Attım ama görünmüyor mu tekrar atayım sizeTest nerde canım
Tabi var hayırlı olsun rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsinArkadaşlar kuzenimin gebelik testine bakar mısınız çatlatma iğnesinin 3. Haftası sizce gebelik var mı
Görünmüyordu o zaman yeni attığın için, hamilesin canım basbaya çıkmış 2 ci çizgi hayırlı olsun sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın İNŞALLALLAH, sağlık ocağına git kan ver kesin olsun.Attım ama görünmüyor mu tekrar atayım size
Canım teste göre hamile evet ama mutlaka kan testi verin emin olun hayırlısı olsunArkadaşlar kuzenimin gebelik testine bakar mısınız çatlatma iğnesinin 3. Haftası sizce gebelik var mı
Dualarınız için çok teşekkür ederim test benim değil kuzenimin inşallah darısı bana ve isteyen herkese olsunGörünmüyordu o zaman yeni attığın için, hamilesin canım basbaya çıkmış 2 ci çizgi hayırlı olsun sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın İNŞALLALLAH, sağlık ocağına git kan ver kesin olsun.
Meraba bende yeni üye oldum evet var hayırlı olsunArkadaşlar kuzenimin gebelik testine bakar mısınız çatlatma iğnesinin 3. Haftası sizce gebelik var mı
Evet var hayırlı olsunArkadaşlar kuzenimin gebelik testine bakar mısınız çatlatma iğnesinin 3. Haftası sizce gebelik var mı
Darısı bana inşallah yaa lütfen dua edermisinizArkadaşlar kuzenimin gebelik testine bakar mısınız çatlatma iğnesinin 3. Haftası sizce gebelik var mı
tabi ki ederim bende 1 buçuk senedir istiyorum olmuyor inşallah darısı bize olsunDarısı bana inşallah yaa lütfen dua edermisiniz![]()
Amin inşallahhtabi ki ederim bende 1 buçuk senedir istiyorum olmuyor inşallah darısı bize olsun
amiinn inşallahAmin inşallahhrabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın