Dün gece gebelik testi yaptım çook silik bir çizgi vardı sabah ilk idrarla da yaptım çizgi sanki daha belirgindi fotoğrafları ekliyorum bakabilir misiniz gebelik olabilir mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce gebelik testim pozitif mi
- Konu Sahibi benysckl
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebeliktesti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Canım ben göremedim prodictor dene bide o daha güvenilirDün gece gebelik testi yaptım çook silik bir çizgi vardı sabah ilk idrarla da yaptım çizgi sanki daha belirgindi fotoğrafları ekliyorum bakabilir misiniz gebelik olabilir mi?
- 6 Mart 2024
- 9.768
- 8.364
- 113
- 28
- 29 Mayıs 2024
- 1.995
- 540
- 38
- 35
Bende göremedim belki foto da cikmio sen goruosan kanla netlestirDün gece gebelik testi yaptım çook silik bir çizgi vardı sabah ilk idrarla da yaptım çizgi sanki daha belirgindi fotoğrafları ekliyorum bakabilir misiniz gebelik olabilir mi?
Canım ben göremedim prodictor dene bide o daha güvenilir
Bi tanesinde hafif bi cizgi gördüm kaç gün var adetine?
Benim de dört gün kala cok hafif cizgi cıktı iki gün sonra tekrarladım daha belirgindi. İki gün sonra sabah tekrarla benceEvet ya fotoğrafta görünmüyor ama çıplak gözle var
Tamamdır teşekkür ederimmBenim de dört gün kala cok hafif cizgi cıktı iki gün sonra tekrarladım daha belirgindi. İki gün sonra sabah tekrarla bence
Sonucunuz nedir tekrar test yaptınız mıTamamdır teşekkür ederimm
Çok hafif gözüküyorKızlar pikten sonraki 9.cu gün çatlamadan sonraki 10.gün var mı sizce
Evet 6 haftalık hamileyimSonucunuz nedir tekrar test yaptınız mı
6 Hftlik hamilesiniz ya beta kaçtı acabaEvet 6 haftalık hamileyim