- 30 Mart 2023
- 563
- 363
- Konu Sahibi 1Annakarenina
Merhaba kızlar, iki buçuk yıllık evliyim. Pcosluyum. 30 yaşımı doldurdum. Evlendiğimiz günden beri hiç korunmadık.bir sene denedik olmadı 1 sene sonunda Çatlatma tedavisi sonrasında Geçtiğimiz Kasım ayında hamile kaldım ama bebek gelişmediği için 9 haftalıkken kürtaj ile gebelik sonlandırıldı. Doktorum tekrar dene dedi 2 ay sonra kolayca gebe kaldım hem ecoprin hem oksapar kullandım.8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. Genetik ve trombofili testi ve başka testler yapıldı. Sonuçlar temiz sadece pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı. Doktorum ecoprin yazdı git yine hamile kal dedi. 4 ay önce ikinci kürtajımı oldum. Tekrar gebe kalmaya korkuyorum açıkçası. Bir de testler temiz çıkınca acaba kilom var da o yüzden mi böyle oldu diye düşündüm ama doktorum kilomu hiç söylemedi. Elbette doktor benim öyküm gibi çok vaka görmüştür. Bu sıralar yine anne olma isteğim arttı gibi hissediyorum. Sizce biraz daha beklemeli miyim yoksa denesem mi? Hemen hamile kalır mıyım yoksa yine 1 sene bekler miyim bilmiyorum da