• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebe olabilir miyim?

BlankaJuliette

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
2
0
1
Merhabalar.. geçen yıl kürtaj yaptırdığımdan beri yani şubat ayından beri reglim sürekli gecikiyordu. Son 2 aydır ise regl olmadım. İki kere evde 15 gün arayla test yaptım negatif çıktı. Herhangi farklı bir gebelik belirtisi veya geçen gebeliğimde fark ettiğim (koku hassasiyeti vb.) gibi durumlar yok gibi. Ancak hala regl olmadığım için korkuyorum sizce gebe miyim? Aynı durumu yaşayan var mı?

Merhabalar.. geçen yıl kürtaj yaptırdığımdan beri yani şubat ayından beri reglim sürekli gecikiyordu. Son 2 aydır ise regl olmadım. İki kere evde 15 gün arayla test yaptım negatif çıktı. Herhangi farklı bir gebelik belirtisi veya geçen gebeliğimde fark ettiğim (koku hassasiyeti vb.) gibi durumlar yok gibi. Ancak hala regl olmadığım için korkuyorum sizce gebe miyim? Aynı durumu yaşayan var mı?
Aderin. 2 ay gecikmişse niye doktora gitmiyosun test negativ cıkmıssa degilsindir kurtajdan dolayı olabilir kurtajdan sonra benimde cok az kanamam oluyodu bence en iyisi doktora gitmek

Benim kuttansan sonra kanamalarım hiç olmadığı kadar düzenli gününde oluyordu ve hala da öyle devam ediyor en kısa zamanda bir doktora gitmelisiniz bence.Hamile olmaktan korkuyorsanız dikkate edin lütfen çok sık kürtaj tehlikeli.

bu durumda değilsiniz gibi duruyor

Umarım...

merhaba ihmal etme bir doktora görünmelisin

Korkuyorum birazcık yeni pek hoş bir durum olmayacak..

Benim kuttansan sonra kanamalarım hiç olmadığı kadar düzenli gününde oluyordu ve hala da öyle devam ediyor en kısa zamanda bir doktora gitmelisiniz bence.Hamile olmaktan korkuyorsanız dikkate edin lütfen çok sık kürtaj tehlikeli.

Evet biliyorum zaten bile bile ladeslik bir durum olmadı. Ancak yine de korku..

Back