Allah razı olsunn yorum ve yardımların ıcın canım amıın ınsAllah :) bırde ayıptır sorması sende lekelenme olmusmuydu ? dun aksam 3-4 damla oldu bende ,dr. a söyledım ama önemsemedi..Canım hiç kafanı bulandırma sen benim gibi olmuş işte ne güzel artmış dış gebeliğe çevirmez 1 hafta bekle bu süre zarfında ağır bişi kaldırma bitki çayı içme mümkün olduğunca imkanın varsa dinlen uzan felan 1 hafta sonra keseyi görmeye gidersin benim öğle gözükmüştü hayırlı olsun sevindim allah tamamını erdirsin inşallah :)
Rabbim Hayırlı bi evlat nasip etsin... İnşallah hamilesinizdir....Arkadaslar hayırlı aksamlar bende sızın gıbı evlat sahıbı olmak ıcın sabırsızlanan aday adaylarından bırıyım,Son günlerde aşırı derece yorgun halsiz uyku hali,açlık hissi,çok afedersiniz aşırı derece gaz sorunu (utangac smile),yüzümde cıkan aşırı sivilcelenme
ve sürekli ara ara olan kasılmalardan dolayı adetıme 1 gün kala idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Tanıdık ebe arkadasa götürdüm hamilesin ama cok yenı dedı bende silik cıkınca bazen negatife de dönebılıyomus dedım hatta bana tepkısız kaldın dedı bende bu yuzden oldugunu sonradan üzülmemek ıcın en ıyı sonuc kanda belli olur ınsAllah o zaman sevınırız dedım.Bugun de kadın dogum uzmanına gıdıp kan tahlılıme baktırdım HCG-66.5 cıktı 'olabılırde olmayabılırde değerlerin düsük cıkmıs, 2 gun sonra mutlaka gel ' dedisizce durum ne yonde ?
Yorum yapan herkesten Allah razı olsun
Amiin cumlemize insALlah :)Rabbim Hayırlı bi evlat nasip etsin... İnşallah hamilesinizdir....
Canım bence git En azından ikinci bir doktora görünmüş olursun onunda fikrini alırsın cok sevndm değerlerine bence dış gebelik falsn da değildir saglıkla alacaksın inş kucağına bebeğinidoktora göründüm bugun Hcg 66.5 den 226.4 e yükselmis..:) doktor iyiye gidiyor ama sağlıklımı dış gebelik riski varmı diye 48 saat sonra tekrar bakılması gerek ama haftasonu araya girdiği için(gittiğim hastane devlet hastanesi) istersen haftasony özele git istersen pazartesiyi bekle dedi..sizce ne yapmalıyım bekliyimmi..? Değerlerim yükseldiği için cok cok mutluyum Rabbime bin sükür:):):) Rabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin tez vakitte insAllah.. Ama birde korkum var tabi dış gebeliğe cevirirmi diye..:/ birde burada bazı yazan arkadaslara baktımda ilk haftalar cogu dinlenmis doktoru hep dinlenmesini tavsiye etmis benim doktor hic bisey demedi acaba özelemi gitsem d simdiden..:/?
Allah razı olsunn yorum ve yardımların ıcın canım amıın ınsAllah :) bırde ayıptır sorması sende lekelenme olmusmuydu ? dun aksam 3-4 damla oldu bende ,dr. a söyledım ama önemsemedi..
Çok tesekkur ederım canım Rabbım ısteyen herkese tez vakıtte nasip etsın ınsAllah :) tez vakıtte gıdıp haber verıcem ınsAllah canım Allah razı olsun :)Canım bence git En azından ikinci bir doktora görünmüş olursun onunda fikrini alırsın cok sevndm değerlerine bence dış gebelik falsn da değildir saglıkla alacaksın inş kucağına bebeğini
ıcım rahatladı canımm..:)Oldu tabi tam regl günümde 6 7 damla kahverengi leke oldu geçti doktor yerleşme kanaması demişti
ıcım rahatladı canımm..:)
Dikkat edicem canım,ne kadar heyecanlı bır o kadarda dıkkat edılmesı gereken bı donem Rabbım hakkıyla muvaffak olabılenlerden eylesın ınsAllah..Kırmızı kan gelmediği sürece sorun yok
Dikkat edicem canım,ne kadar heyecanlı bır o kadarda dıkkat edılmesı gereken bı donem Rabbım hakkıyla muvaffak olabılenlerden eylesın ınsAllah..
Canım ben pek belırtı yasamadıgım ıcın sımdı ne desem yalan olur :S Rabbım gonlune gore versın ınsAllah (Amiiiinnn)merhabalar herkese
ben pko luyum dr progestan verdi ve 3 ay icinde gebe kalmazsam asilama yapacagini soyledi 28 aralikta regl oldum ve son iki gundur bacaklarimda ve belimde muthis kasilmalar var ilk kez boyle bir sey yasiyorum sanki bacak kaslarimi tutup sundurup geri birakiyorlarmis gibi atesim.cikti grip oldum sandim ama uzerine kasilmalarda eklenince aklima takildi hamilelik olabilirmi acaba simdiden tesekkurler
Canım bence git En azından ikinci bir doktora görünmüş olursun onunda fikrini alırsın cok sevndm değerlerine bence dış gebelik falsn da değildir saglıkla alacaksın inş kucağına bebeğini
Amin canım merak etme sen iki gün sonra tekrar baktır ben 2 gün sonra baktırdıgımda 207.02 çıkmıştı beta
Kızlar iyi aksamlar:) bugun on arastırma yapıp baska bır doktora gittim kan değeerım 224 den 664 e yukselmıs doktor masAllah ıyı gıdıyo dedi (utangac smıle) kese henuz gorunmedıgı ıcın alttan muayene etti sıkıntı yok haftaya bugun gel keseyı goruruz dedi.
Cok tesekkur ederım canım bende oyle Allah razı olsun :)))Maşallah şekerim hadi hayırlı olsun haftaya kesin görürsün merak etme çok sevindim
Bende cok yogun sıvılcelenme yasadım canım halsızlık ve aclık da vardı.Bence en azından adet gununu bekle :)3.5 senelik evliyim arkadaslar ve bu ay ilk kez bebek denemesi yapmaya basladık :) psikolojik olarakmı bilmiyorum ama göğüslerim reglime 15-16 gun varken şişti ve ağrıyor normalde reglime 7-8 gun kala şişerdi, ve acaip şekilde şişkinlik hazımsızlık bağırsaklarım resmen çalışmıyor, rahatsız edici gaz halide mevcut.. ve yataktan basımı kaldıramıyorum çok yorgunum. Yüzümde hatta boynumda sivilceler cıktı anormal şekilde. :S Bunların dısında değişik hissetiğim birsey yok. Test yapmak istiyorum ama daha cok erken oldugunu düşünüyorum. Sizcede erkenmi reglime nerden baksam 10 gun var ama bu belirtilerde beni heyecanlandırıyorr:)
canım dayanamadım test yaptım tek çizgi çııktı :) ama reglime 10 gun var yani umut hala devam ediyor :)Bende cok yogun sıvılcelenme yasadım canım halsızlık ve aclık da vardı.Bence en azından adet gununu bekle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?