Sizce Gebe miyim ?

Allah razı olsunn yorum ve yardımların ıcın canım amıın ınsAllah :) bırde ayıptır sorması sende lekelenme olmusmuydu ? dun aksam 3-4 damla oldu bende ,dr. a söyledım ama önemsemedi..

Rabbim Hayırlı bi evlat nasip etsin... İnşallah hamilesinizdir....

Canım bence git En azından ikinci bir doktora görünmüş olursun onunda fikrini alırsın cok sevndm değerlerine bence dış gebelik falsn da değildir saglıkla alacaksın inş kucağına bebeğini

Allah razı olsunn yorum ve yardımların ıcın canım amıın ınsAllah :) bırde ayıptır sorması sende lekelenme olmusmuydu ? dun aksam 3-4 damla oldu bende ,dr. a söyledım ama önemsemedi..

Oldu tabi tam regl günümde 6 7 damla kahverengi leke oldu geçti doktor yerleşme kanaması demişti

Canım bence git En azından ikinci bir doktora görünmüş olursun onunda fikrini alırsın cok sevndm değerlerine bence dış gebelik falsn da değildir saglıkla alacaksın inş kucağına bebeğini
Çok tesekkur ederım canım Rabbım ısteyen herkese tez vakıtte nasip etsın ınsAllah :) tez vakıtte gıdıp haber verıcem ınsAllah canım Allah razı olsun :)

merhabalar herkese
ben pko luyum dr progestan verdi ve 3 ay icinde gebe kalmazsam asilama yapacagini soyledi 28 aralikta regl oldum ve son iki gundur bacaklarimda ve belimde muthis kasilmalar var ilk kez boyle bir sey yasiyorum sanki bacak kaslarimi tutup sundurup geri birakiyorlarmis gibi atesim.cikti grip oldum sandim ama uzerine kasilmalarda eklenince aklima takildi hamilelik olabilirmi acaba simdiden tesekkurler

Kızlar iyi aksamlar:) bugun on arastırma yapıp baska bır doktora gittim kan değeerım 224 den 664 e yukselmıs doktor masAllah ıyı gıdıyo dedi (utangac smıle) kese henuz gorunmedıgı ıcın alttan muayene etti sıkıntı yok haftaya bugun gel keseyı goruruz dedi.

Canım ben pek belırtı yasamadıgım ıcın sımdı ne desem yalan olur :S Rabbım gonlune gore versın ınsAllah (Amiiiinnn)

Kızlar iyi aksamlar:) bugun on arastırma yapıp baska bır doktora gittim kan değeerım 224 den 664 e yukselmıs doktor masAllah ıyı gıdıyo dedi (utangac smıle) kese henuz gorunmedıgı ıcın alttan muayene etti sıkıntı yok haftaya bugun gel keseyı goruruz dedi.

Amin canım merak etme sen iki gün sonra tekrar baktır ben 2 gün sonra baktırdıgımda 207.02 çıkmıştı beta

Maşallah şekerim hadi hayırlı olsun haftaya kesin görürsün merak etme çok sevindim

3.5 senelik evliyim arkadaslar ve bu ay ilk kez bebek denemesi yapmaya basladık :) psikolojik olarakmı bilmiyorum ama göğüslerim reglime 15-16 gun varken şişti ve ağrıyor normalde reglime 7-8 gun kala şişerdi, ve acaip şekilde şişkinlik hazımsızlık bağırsaklarım resmen çalışmıyor, rahatsız edici gaz halide mevcut.. ve yataktan basımı kaldıramıyorum çok yorgunum. Yüzümde hatta boynumda sivilceler cıktı anormal şekilde. :S Bunların dısında değişik hissetiğim birsey yok. Test yapmak istiyorum ama daha cok erken oldugunu düşünüyorum. Sizcede erkenmi reglime nerden baksam 10 gun var ama bu belirtilerde beni heyecanlandırıyorr:)

Bende cok yogun sıvılcelenme yasadım canım halsızlık ve aclık da vardı.Bence en azından adet gununu bekle :)

Bende cok yogun sıvılcelenme yasadım canım halsızlık ve aclık da vardı.Bence en azından adet gununu bekle :)
canım dayanamadım test yaptım tek çizgi çııktı :) ama reglime 10 gun var yani umut hala devam ediyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…