Arkadaslar hayırlı aksamlar bende sızın gıbı evlat sahıbı olmak ıcın sabırsızlanan aday adaylarından bırıyım,Son günlerde aşırı derece yorgun halsiz uyku hali,açlık hissi,çok afedersiniz aşırı derece gaz sorunu (utangac smile),yüzümde cıkan aşırı sivilcelenme
ve sürekli ara ara olan kasılmalardan dolayı adetıme 1 gün kala idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Tanıdık ebe arkadasa götürdüm hamilesin ama cok yenı dedı bende silik cıkınca bazen negatife de dönebılıyomus dedım hatta bana tepkısız kaldın dedı bende bu yuzden oldugunu sonradan üzülmemek ıcın en ıyı sonuc kanda belli olur ınsAllah o zaman sevınırız dedım.Bugun de kadın dogum uzmanına gıdıp kan tahlılıme baktırdım HCG-66.5 cıktı 'olabılırde olmayabılırde değerlerin düsük cıkmıs, 2 gun sonra mutlaka gel ' dedisizce durum ne yonde ?
Yorum yapan herkesten Allah razı olsun
İnsAllah canımCanım bence hamilesin değerinde gittiğinde yükselmiş olacak inş :) hayırlı haberlerini bekliyoruz
Cok tesekkur ederım insAllah :)):)66 çıktıysa hamilesin büyük ihtimalle, tebrikler.
Arkadaslar hayırlı aksamlar bende sızın gıbı evlat sahıbı olmak ıcın sabırsızlanan aday adaylarından bırıyım,Son günlerde aşırı derece yorgun halsiz uyku hali,açlık hissi,çok afedersiniz aşırı derece gaz sorunu (utangac smile),yüzümde cıkan aşırı sivilcelenme
ve sürekli ara ara olan kasılmalardan dolayı adetıme 1 gün kala idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Tanıdık ebe arkadasa götürdüm hamilesin ama cok yenı dedı bende silik cıkınca bazen negatife de dönebılıyomus dedım hatta bana tepkısız kaldın dedı bende bu yuzden oldugunu sonradan üzülmemek ıcın en ıyı sonuc kanda belli olur ınsAllah o zaman sevınırız dedım.Bugun de kadın dogum uzmanına gıdıp kan tahlılıme baktırdım HCG-66.5 cıktı 'olabılırde olmayabılırde değerlerin düsük cıkmıs, 2 gun sonra mutlaka gel ' dedisizce durum ne yonde ?
hamilesin inşallah cnmcmm.doktorlar keseyi görene kadar kesin konuşmuolarmş.şuan değerin biraz düşük 2 günde bir 2 katı artmasını takip etck inşallah sonrasnda kese ve kalp atışını duyunca kesin hamilesn diick inşallah[/QUOTE
Ağzından bal damlıyor canımm .. insAllah insAllah tek dileğim..
MasAllah Rabbim sağlık sıhatle büyütmeyi nasip etsin size bağıslasın insallah..:) sıkıntı stresim var mı yokmu yönünde ama bilmiyorum haklısın canım (utangaç smile ) Rabbim insallah hayırlsıyla nasip edecektir.sekerim kizima 60.73 ile ogrenmistim suan 6 aylik buyuttum sayilir :) sen sikinti stres yaparsan duser bebek bak kafana takma siki siki tutunucak annesine sen hic merak etme
Bende 21,7 ile basladi sonra katladı. Bu gün keseyi gördükArkadaslar hayırlı aksamlar bende sızın gıbı evlat sahıbı olmak ıcın sabırsızlanan aday adaylarından bırıyım,Son günlerde aşırı derece yorgun halsiz uyku hali,açlık hissi,çok afedersiniz aşırı derece gaz sorunu (utangac smile),yüzümde cıkan aşırı sivilcelenme
MasAllah Rabbim sağlık sıhatle büyütmeyi nasip etsin size bağıslasın insallah..:) sıkıntı stresim var mı yokmu yönünde ama bilmiyorum haklısın canım (utangaç smile ) Rabbim insallah hayırlsıyla nasip edecektir.
MasAllah Rabbım hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsAllah :))Bende 21,7 ile basladi sonra katladı. Bu gün keseyi gördük
Baya yukselmıs canım :) bakalım yarın hemen gıdıcem ınsAllah :))Amin canım merak etme sen iki gün sonra tekrar baktır ben 2 gün sonra baktırdıgımda 207.02 çıkmıştı beta
Seninde yükselir canım allahın izni ile sıkıntı yapma 207 den 1 hafta sonra kese keseden 1 hafta sonra bebek ve kalp atımı duyulmuştu :) hey gidi günler hey ne kadarda heyecanlıydı özledim o günleriBaya yukselmıs canım :) bakalım yarın hemen gıdıcem ınsAllah :))
Yaa değil mii :) insAllah Rabbım nasip ederde bızde yasarız o gunleri :) Rabbım sanada yenıden yasatır ınsAllah vaktı zamanı geldıgınde canımm :)S
Seninde yükselir canım allahın izni ile sıkıntı yapma 207 den 1 hafta sonra kese keseden 1 hafta sonra bebek ve kalp atımı duyulmuştu :) hey gidi günler hey ne kadarda heyecanlıydı özledim o günleri
İnşallah tatlımm kızım 3 yaşına geldiğinde inşallah kardeşssiz bırakmam :)[/QUOTE İnsAllah canımm..:) doktora göründüm bugun Hcg 66.5 den 226.4 e yükselmis..:) doktor iyiye gidiyor ama sağlıklımı dış gebelik riski varmı diye 48 saat sonra tekrar bakılması gerek ama haftasonu araya girdiği için(gittiğim hastane devlet hastanesi) istersen haftasony özele git istersen pazartesiyi bekle dedi..sizce ne yapmalıyım bekliyimmi..? Değerlerim yükseldiği için cok cok mutluyum Rabbime bin sükür:):):) Rabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin tez vakitte insAllah.. Ama birde korkum var tabi dış gebeliğe cevirirmi diye..:/ birde burada bazı yazan arkadaslara baktımda ilk haftalar cogu dinlenmis doktoru hep dinlenmesini tavsiye etmis benim doktor hic bisey demedi acaba özelemi gitsem d simdiden..:/?
doktora göründüm bugun Hcg 66.5 den 226.4 e yükselmis..:) doktor iyiye gidiyor ama sağlıklımı dış gebelik riski varmı diye 48 saat sonra tekrar bakılması gerek ama haftasonu araya girdiği için(gittiğim hastane devlet hastanesi) istersen haftasony özele git istersen pazartesiyi bekle dedi..sizce ne yapmalıyım bekliyimmi..? Değerlerim yükseldiği için cok cok mutluyum Rabbime bin sükür:):):) Rabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin tez vakitte insAllah.. Ama birde korkum var tabi dış gebeliğe cevirirmi diye..:/ birde burada bazı yazan arkadaslara baktımda ilk haftalar cogu dinlenmis doktoru hep dinlenmesini tavsiye etmis benim doktor hic bisey demedi acaba özelemi gitsem d simdiden..:/?Canım bence hamilesin değerinde gittiğinde yükselmiş olacak inş :) hayırlı haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?