Arkadaslar hayırlı aksamlar bende sızın gıbı evlat sahıbı olmak ıcın sabırsızlanan aday adaylarından bırıyım,Son günlerde aşırı derece yorgun halsiz uyku hali,açlık hissi,çok afedersiniz aşırı derece gaz sorunu (utangac smile),yüzümde cıkan aşırı sivilcelenme
ve sürekli ara ara olan kasılmalardan dolayı adetıme 1 gün kala idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Tanıdık ebe arkadasa götürdüm hamilesin ama cok yenı dedı bende silik cıkınca bazen negatife de dönebılıyomus dedım hatta bana tepkısız kaldın dedı bende bu yuzden oldugunu sonradan üzülmemek ıcın en ıyı sonuc kanda belli olur ınsAllah o zaman sevınırız dedım.Bugun de kadın dogum uzmanına gıdıp kan tahlılıme baktırdım HCG-66.5 cıktı 'olabılırde olmayabılırde değerlerin düsük cıkmıs, 2 gun sonra mutlaka gel ' dedi![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
sizce durum ne yonde ?
Yorum yapan herkesten Allah razı olsun![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
ve sürekli ara ara olan kasılmalardan dolayı adetıme 1 gün kala idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Tanıdık ebe arkadasa götürdüm hamilesin ama cok yenı dedı bende silik cıkınca bazen negatife de dönebılıyomus dedım hatta bana tepkısız kaldın dedı bende bu yuzden oldugunu sonradan üzülmemek ıcın en ıyı sonuc kanda belli olur ınsAllah o zaman sevınırız dedım.Bugun de kadın dogum uzmanına gıdıp kan tahlılıme baktırdım HCG-66.5 cıktı 'olabılırde olmayabılırde değerlerin düsük cıkmıs, 2 gun sonra mutlaka gel ' dedi
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Yorum yapan herkesten Allah razı olsun
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)