Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurtlama günüm 20 haziranı gösteriyor. Bende 17si ve 19 u ilişki yaşadım. 1 yıllık evliyim 28 yaşındayım kendi çabalarımızla korunduk hap vs almadım.
Sizce bu tarihler de hamile kalmış mıyımdır
Yumurtlama günüm 20 haziranı gösteriyor. Bende 17si ve 19 u ilişki yaşadım. 1 yıllık evliyim 28 yaşındayım kendi çabalarımızla korunduk hap vs almadım.
Takvim uygulamaları teorik bir yumurtlama günü söyler. Gerçek yumurtlama gününüz farklı olabilir. Hamile kalmış da olabilirsiniz kalmamış da. Bunu kimse bilemez.
Takvim uygulamaları teorik bir yumurtlama günü söyler. Gerçek yumurtlama gününüz farklı olabilir. Hamile kalmış da olabilirsiniz kalmamış da. Bunu kimse bilemez.
Siz de farkındaysanız konunuza yorum yazarak yumurtlama tarihinizin farklı olabileceği bilgisini paylaştım. Kibarca yazılmış bir yoruma böyle cevap vermişsiniz.
Benim yumurtlama günlerim regl düzenli olduğu için uygulamadaki günlerimle eş değer ilerler. Bir gün ileri bir gün geri belki ama ovulasyon o tarih haftasında olurum. Eğer düzenli regliniz varsa olabilir
Kendi çabalarımızla derken geri çekilme vs kullanıldıysa hamilelik riski hep var. Ama istiyor musunuz istemiyor musunuz ne açıdan sorduğunuzu anlamadım, yine de var olasılık tabii ki
Kendi çabalarımızla derken geri çekilme vs kullanıldıysa hamilelik riski hep var. Ama istiyor musunuz istemiyor musunuz ne açıdan sorduğunuzu anlamadım, yine de var olasılık tabii ki