Sizce fiyatı nasil

Duru000

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
687
434
23
31
Komşunun eşi derzli çamsan marke parkeye metresini41tlden yardımcı oluruz demiş sizce fiyatı nasil biraz daha indirim istemelimiyim fiyatı uygunmu

Fiyati uygun mu bilmiyorum ama bu fiyatlar her semte, her sehre gore degiskenlik gosterebiliyor.

Piyasası nedir önce onu araştırın bence kalıtelı malı ucuza almaya calısmayın. Ucuz etın yahnisi pahalı olur derler biblo degıl nıhayetınde begenmedıgınızde atıp yenısını alamazsınız

1 metrekaresi 53₺ imiş :D hiç anlamam internetten baktım. Bence siz de öyle yapın. 38₺ falan olanlar da var. Artık hangisinden yaptıracaksanız netten satış fiyatlarını araştırın.

Normalde fiyatlar 40 ve 45 tlden başlıyor diye biliyorum tabi kalitesine göre değişiyor bakın bir kaç yere daha sorun komşunuzun eşi size ekstra bir indirimli fiyat söylememiş gibime geldi.

Kaç mm 8 mm internet satış fiyatı bu google yazıp bakabilirsiniz ,indirim isterim ben olsam bitaz daha araştırırım

Kusura bakmayin KIBledim sizi. Bdv ile ne alakasi var? Herkes burasi daha aktif diye buraya yazacaksa neden bin ayri bolume ayrilmis bu forum????

Derzli parkeyi tanıdğınız önerdiyse bilin ki aranız pek iyi değil,siz istediyseniz hemen vazgeçin hiç memnun olan yok.
Satışı da pek yok o yüzden fiyat yüksek kalmış

Komşunun eşi derzli çamsan marke parkeye metresini41tlden yardımcı oluruz demiş sizce fiyatı nasil biraz daha indirim istemelimiyim fiyatı uygunmu

Kız biz nereden bilelim :D Parkeci miyiz ? Aç bak koçtaş, tekzen vb. sitelerde muadil ürünlerde ve uygun olup olmadığına karar ver...

Back
X