• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce evlenecegimiz kisi kader mi??

evleneceğimiz kişinin karşımıza çıkmış olması kaderdir.ancak onunla evlenme kararını alıp almamak bizim irademize kalmıştır.yani şöyle ki eşimi Allah karşıma çıkardı,ben de karşıma çıkan fırsatı kullanıp irademle evlendim:38:umarım açıklayabilmişimdir.

doğrumu bilmiiyorumda hani ana rahminde belli olurmus falan evlencegın kişi kaderin
bende kader oldugunaa inanıyorumm hele bide tesadüflerlee bi tanısma buluşmaysa kesınlıkle kader dıyorumm:26::26:

arkadaşlara katılıyorum kesinlikle kaderr. yani öle bi yazılıyoki gerçekleştikten sonra düşününce aklın hayalin duruyo. çook enteresan ve güzel. ben hayran kalıyorum. şuan bende bişey yok ancak evli olanlara sor bak nası karşılaşmışlar nası tanışmışlar ozaman daa ii anlarsın. hele en son arkadaşımın nişanlandığını duydum. dedim nası tanıştınız ya anlatsana. işte söledi şaşırdım ve yine hayran kaldım. vakti gelince karşına çıkıyor emin ol. ondan sora tercih etmesi sana kalmış. zaten o kişi kaderinse kabin ısınıyo ona karşı :34::34::34: ilahi takdir işte:26:

arkadaşlara katılıyorum kesinlikle kaderr. yani öle bi yazılıyoki gerçekleştikten sonra düşününce aklın hayalin duruyo. çook enteresan ve güzel. ben hayran kalıyorum. şuan bende bişey yok ancak evli olanlara sor bak nası karşılaşmışlar nası tanışmışlar ozaman daa ii anlarsın. hele en son arkadaşımın nişanlandığını duydum. dedim nası tanıştınız ya anlatsana. işte söledi şaşırdım ve yine hayran kaldım. vakti gelince karşına çıkıyor emin ol. ondan sora tercih etmesi sana kalmış. zaten o kişi kaderinse kabin ısınıyo ona karşı :34::34::34: ilahi takdir işte:26:

Arkadasin nasil tanisdi anlatirmisin :)

Back