- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
- Konu Sahibi barajnehir
-
iste oyle de esin rahatsiz olunca yine bana zarari.bu yola birlikte ciktik.saglikli uzun omrumuz olsun istiyorum.bırak etme zorla güzellik olmaz içinden gelerek yapmaz çünkü sen kendini yırtmakla yetinirsin sadece kendi düşen ağlamaz cnm
di mi ben zayiflayip ona herkes kilolu desin pisman olsunIsrarla bir yere varamıyormuşsun zaten. Sen bu laflardan sonra dahada hırslanıp ver kiloları.
tamam cnm sen haklısın iyi güzel düşünüyosun keşke oda öyle düşünse ama napcan yok diyo işte kendini düşünmeyene napsan boşiste oyle de esin rahatsiz olunca yine bana zarari.bu yola birlikte ciktik.saglikli uzun omrumuz olsun istiyorum.
di mi ben zayiflayip ona herkes kilolu desin pisman olsun
ben basladim zaten .bugun gittim.gebelikte tiroid cikmisti .ona bakacak.insulin direnci de kolestrollere bakiyorlar.eger sorun yoksa yonlendiriliyor.ikinci gebeligimde ozel diyetisyene gittim.kontrollu kilo almam lazimdi.esim icin de sorunca .erkeklerle bayanlarin kalori hesaplamasi farkliymis.115 kiloluk cusseye doymasi lazim.ki zayiflasinSorun nerde anlamadim kiz kardesimde diyetisyene gitti ama tahlil filan troid veya baska hastalik varsa ozaman yapiliyormus.aynen bir liste verdi gonderdi.e tamam iste ikinizede yap duzenli yiyin .yada siz bi kendinize bakin o sizi gorunce azimlenir.bence siz suan bahane ariyorsunuz
birlikte gidersek esimle birlikte yapabilecegimiz liste verir.ben 1 meyve yiyeceksem o iki yer mesela.kisa yuruyusle baslayacam.sezaryenli oldugum icin dikkat etmem de lazim.ben kendime gaza getiriyorum hemen moralimi bozuyor ona sinir oluyorumiki kişilik yemek yapamazsın ne demek. onun diyetine ayrı yemek, senin diyetine ayrı yemekmi demek istiyo. o sana uymuyosa sen kendin yap. spora gitmişsin zaten, yine başla. bebeğinde küçükmüş nasıl olur bilmiyorum ama. en azından evde yapabileceğin hareketleri hiç aksatma. senin zayıfladığını gördükçe, oda o şekilde gaza gelir belki
Kendi başına başka bir.Ben yapamazsan sen kendine yaparsin.orta yasa geldik.kilo bizim icin daha tehlike
- İkimizde kiloluyuz.bilerek evlendik.7 senelik evliyiz.konustugumuzda az yiyelim yurusuyus yapalim diyor ama icraata gelince yok
- Cevabi ben sana uyarim.sana gore tahlil yapilip ona gore diyet verilmesi lazim israr edince sen iki kisilik yemek yapamazsin ugrasmazsin.
O yemek yemeye ben de tatliya duskun oldugum icin olmuyor.Ben adim atiyorum.2 sene fitnesse gittim .6 ay yuzmeye gittim .caba sarfediyorum.simdi 4 aylik cocugum var.tekrar basladim.yuruyise baslayacam.kisin da yuzmeye gidicem.
Biz niye bir olamiyoruz bunu hic anlamiyorim
Hep kendi dusunceleri dogru
Ne var motive etse denesek hep olumsuz...
ben israr etmeye devam etmeliyim mi
ne guzel...ins siz de verirsinizEşinize ısrar etmeyin ,zaten siz baslamissiniz .Siz kilo verdikçe oda heveslenicektir.Cunki bu kilo verme olayında eşinizin kendi istemesi ve kanatlı olması lazım .Kimsenin ısrarıyla olan bir şey değil .Kendini hazır hissetmeli ve kararlı olmalı yoksa çabuk bırakılıyor.Icinden gelmesi lazım ,yoksa ne kadar ısrar etsenizde çabuk vazgeçer.Bu arada benim eşimde aksine zayıf, geçen hafta aynı kilodaydik , eşim 2 kilo vermiş ben aynı kilodayim.Bende buna sinir oluyorum benim vermem gerekirken o vermiş.
zaten hayatimizda kotu.yeme aliskanligi olarak duzenleme yaptim baya da ilerliyorum bu konuda.ev yogurdu kendim tatli yapiyorim ogluma kek yapiyorum.dimarketten abur cubur almiyorum.evde bulundurmuyorum..Anladim benimde kilo problemim var bir 10 15 kilo vermem gerekiyor ama hergun bir bahane ..sizinkide oyle sandim :))
Yediklerinizden biraz fazlasinida esiniz yer kendinizi germeyin daha cok yersiniz:)))
Su sicaktada insanin ne yuruyesi geliyor ne spor yapasi ..şoyle baslayin eve tatli almayin ..yada pizza hamburgerden vazgecin ev yemegi yapin calisiyorsaniz yaninizda goturun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?