Sizce eşimden habersiz nasıl gebe kalabilirim?

Gkyzu371

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2024
184
109
18
Arkadaşlar 1 bucuk yıllık evliyiz.yaklasık 7 8 ay vajinismus lâ ugrastık çok şükür yendik. Ben artık bebek istiyorum lakin eşim daha istemiyor. Gezelim biraz daha onun derdinde . Sizce eşimden habersiz nasıl gebe kalabilirim. Bu arada pços hastasıyım ona belki zor olabilir deneyelim diyorum. O da ya olursa diye diye erteliyor. Doğum Kontrol hapı kullanıyorum . Şuan regl 2 . Günü hapı bıraksam eşime de söylemesem, bir de prezervatifleri delsem sizce olur mu

Son düzenleme:
Saçmalamayın ya ! 18 aylık evliliğin 8 ayı vajinusmusla geçmiş daha yeni yeni birbirinizi kesfediyorsunuz, kocanız ne kadar mantıklı yaklasiyorsa siz o kadar mantıksız yaklaşıyorsunuz !

Siz istemediğiniz halde eşiniz zorla sizi gebe bıraksa?

Kaç yaşındasınız ? Çok merak ettim

Evet doktor ciddi durumda pços un dedi yani inşallah kendiliğinden olur yoksa durumun zor dedi
Doktor durumun zor dedi, peki başka bir doktordan da görüş aldın mı ? Çünkü doktor durumun zor ama böyle böyle yöntemler var ya da bu kadar süre denemen lazım vs demesi lazım.

Üyelik iptali alıp gittin ama okuyorsundur , prezervatifi delmezsin inşallah

Çift olarak karar alınır, baba olmak istemeyen adamı zorla baba yaparsan çok mutlu olacağını falan mı zannediyorsun? Karnında bebekle hiç mutlu bir ortam bekleme, gönülsüz aş ya karın ağrıtır ya baş

Hanımefendi kusura bakmayın ama kafayı mı yediniz. Adam henüz istemiyor. Bebeğinize de mi acımıyorsunuz heyecanla beklenmeyi hakederken istenmeyen bi bebek olacak. Neyin kafası bu.

Sen üyelik iptali yaptın ama başlığı okuyup senin tarzında düşünen ve bir umut konuya giren başkaları da varsa diye yazmak istedim, vicdanen sorumlu hissettim, yeryüzünde hiçbir bebek babası ona hazır değilken annesi prezervatifi deldi diye dünyaya gelmek istemez. Hiçbir canlıya bunu yaşatmaya hakkınız yok. Kendinize gelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…