- 10 Temmuz 2022
- 139
- 187
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet haklısınız. Her açıdan hazır hissetmek gerekiyorYaş önemli değil de, o sorumluluğu alabilmek önemli.
Maddi ve manevi anlamda..
Kisiye gore degisir sahsen ben simdiki aklim olsa yapardim Gerci benim elimde degildi amaArkadaşlar ben 22 yaşındayım nişanlım da 30 yaşında. 22 yaş çocuk sahibi olmak için erken ya da normal bir yaş aralığı mı sizce? Nişanlıma sorsam dünndeen razı. Gerçekten çok istediğini ve zaten 30 yaşında olduğu yani benden daha büyük olduğu için de istediğini söylüyor
Amin inşAllah.O olgunluğu ve yapablirm kabiliyetini görüyorsanz kendizde olur, ben 20 yaşında anne oldm 23 yaşımda 2.yavrum oldu şuan iyiki olmuş diyorm elhamdülillah, Rabbim isteyen bakabilen ve hakeden herkese nasip etsin inşaAllah.
Aslında kişinin bunun sorumluluğunu alabilmesiyle alakalı bir durumNişanlınızın yaşındayım neredeyse. Şimdi bile anne olmak istemiyorum. Sizin yaşınızda düşünmezdim bile.
Evet ya çok doğru gerçekten3 tane düşük yaptm suan 21 yaşındayım ve hamileyim inşallah 22 olunca dogurucam Allah sag salim kucagima almayı nasip etsin bana ve isteyen herkese.
sizin ne istediginiz daha önemli Eger anne olmaya hazırsanlz yapın erkeklerin çoğu zaten sadece yapma işinde iyiler gerisi tüm sorumluluk anneye düşüyor maalesef
Siz almak istiyorsanız problem yok. Bize sormuşsunuz ben de o yüzden diyorum. O yaşta asla istemezdim , istemedim. Hadi adam 30 yaşında bir nevi anlarım. Ama 22 yaş bana çok erken gelirdi. Çocuklu hayattan tekrar çocuksuz hayata dönüş diye bir şey asla yok. Ve bu ülkede erkeklerin çocuk istemesi çok anlaşılır. Ağırlık kadında sorumluluk olarak. Erkek olsam ben de isterdim belki. :) Hayırlısı olsun ne diyelim.Aslında kişinin bunun sorumluluğunu alabilmesiyle alakalı bir durum
Erkekler her zaman bir şey ister.bosver sen onu sanki elli yaşında eşin oda daha çok genç.Arkadaşlar ben 22 yaşındayım nişanlım da 30 yaşında. 22 yaş çocuk sahibi olmak için erken ya da normal bir yaş aralığı mı sizce? Nişanlıma sorsam dünndeen razı. Gerçekten çok istediğini ve zaten 30 yaşında olduğu yani benden daha büyük olduğu için de istediğini söylüyor
Ben de genel anlamda söyledim zaten. Aynen hayırlısı olsun :)Siz almak istiyorsanız problem yok. Bize sormuşsunuz ben de o yüzden diyorum. O yaşta asla istemezdim , istemedim. Hadi adam 30 yaşında bir nevi anlarım. Ama 22 yaş bana çok erken gelirdi. Çocuklu hayattan tekrar çocuksuz hayata dönüş diye bir şey asla yok. Ve bu ülkede erkeklerin çocuk istemesi çok anlaşılır. Ağırlık kadında sorumluluk olarak. Erkek olsam ben de isterdim belki. :) Hayırlısı olsun ne diyelim.
Tavsiyem! eğer ikinizde de üreme sorunu yoksa (testler ile anlaşılır) en az 25-26 yaşını bekle. evliliğin tadını çıkar. sonra herşeyde gözün kalıyor. millet rahat rahat tatile gidiyor. gecenin bir yarısı eşiyle arabaya atlayıp geziyor. sen evde bebeğinin uyku düzenini bozmamak için kalıyorsun. gençliğini bebek avutmakla harcama. ağır konuşuyorum belki ama ben 5 aylık evliydim hamile kaldım. iyi ki yapmışım orası ayrı. ama instagramda bakıyorum millet kocasıyla eğleniyor ben çocuğun kakasını kontrol ediyorum o saatlerde. insanın psikolojisi bozuluyor. eşine de yansıtıyorsun ister istemez. yapma kızım çocuksun sen daha doya doya evliliğini yaşaArkadaşlar ben 22 yaşındayım nişanlım da 30 yaşında. 22 yaş çocuk sahibi olmak için erken ya da normal bir yaş aralığı mı sizce? Nişanlıma sorsam dünndeen razı. Gerçekten çok istediğini ve zaten 30 yaşında olduğu yani benden daha büyük olduğu için de istediğini söylüyor