Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce bir erkek zamanla eşiyle sürekli beraber ola ola artık o kadından zamanla haz almayı bırakir mi alışkanlık olsun diye mi yapar yoksa bu kişiden kişiye değişir mi
Yalnızca erkek için değil kadın için de geçerli. Sürekli monoton , hep aynı robotik hareketler varsa, değişik şeyler denenmiyorsa bir süre sonra sıkar ve göreve döner bence
Sizce bir erkek zamanla eşiyle sürekli beraber ola ola artık o kadından zamanla haz almayı bırakir mi alışkanlık olsun diye mi yapar yoksa bu kişiden kişiye değişir mi
yok 40 yıldır evliyim hala ilk gecemiz gibi birlikte oluyoruz falan bunlar hep faso fiso. en kral evlilikte bile bu bir noktada göreve dönüyor. ha bu kötü bir şey mi? bence değil. bu sadece cinsellik değil aşk içinde geçerli.
Makul olan tek eşle cinsel hayata devam etmek ama yıllar geçince heyecan da azalıyor. Monotonluktan kurtarmak ve renklendirmek de bizim elimizde. Sevgi hali devam ediyorsa fantezilerle her yaşta haz almak mümkün.
Bence Bu tamamen yatak odasındaki uyum ve hareketilikle ilgili. Ben esas olanın beden değil dokunuş olduğuna inanıyorum. İki taraf da gerçekten ruhen ve bedenen doyuyorsa başkasını aramaz diye düşünüyorum. Kendi adıma ahlaki değerlerim olmasa bile başkasını denemem, beceriksiz çıkar, erken boşalır falan mazallah şahsen eşimin de bende bulduğunu başkasında bulabileceğini sanmıyorum.
Sıkılma oluşsun istemiyorsanız bu konuda da teknik bilgi ve utançtan uzak beceri kazanmaya açık olmak lazım.
Ha adam aklı sıra çeşit (!) seviyorsa feriştahı olsan fayda etmez.
19 yaş bunu düşünmek için erken bir yaş. Ye ic gez toz gönlünce seviş ama korunarak. Sonrasina sonra bakarsin. Kendi deneyimlerinle de bir fikrin olur.