ışılcığım çok teşekkürler fikirlerin için ben bugün sınavdan çıktım o yuzden mazur gör anlama problemi yaşıyorum:))) sadece birer tutamını mı ışıltılı bir renge boyayayım???:)))) kusura bakma cnm lütfeeennn
herkesin fikri kendine.bence gayet orjinal bi sac kesimi var ve dogru yerde ve dogru sekilde degerlendirildigi surece cok kadınsı duruyor.biraz daha wamp olabileceginide söylemiştim zannedersem.
Ya açıkçası kısa modeller her zaman daha karizmatik ve farklıdır. Yani etrafınıza bi bakın herkes uzun saçlı. Uzun saç daha havalı olabilir ama karizmatik değil bence. Hele bence bide sarıysa asla karizmatik değil. Sarı uzun saç bana artık piyasa modeli gibi geliyor. O yüzden katlı kütler, diğer kısa modeller daha karizmatik.
modaya saçtada uyrak herkesle pişti olmadıkça tüm modellerden olabilir bence..genelde sarışın olunuyor mesela ki tipe uygunmu önemsenmeden yapanda var eleştirilere maruz kalıyorlar yada bir ara herkes kısacık dikdik yapardı ee gelde o herkeste gördüğün modeli cazip bul..ondan az seçilen ve yüze giden her model diye düşünüyorum ben..