Saç Kesim Şekilleri Sizce en karizmatik saç kesimi nedir ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ışılcığım çok teşekkürler fikirlerin için ben bugün sınavdan çıktım o yuzden mazur gör anlama problemi yaşıyorum:))) sadece birer tutamını mı ışıltılı bir renge boyayayım???:)))) kusura bakma cnm lütfeeennn

final zamanı galiba aynı dert bendede var..bu sekilde anlatamam ki ben bi yolunu bulup anlatırım ama.. benimde kafam bi milyon suan...

anam en seksi başak sayan ın tarzı tabi biraz daha wamp olabilir.onlere de iki maşa attınmıydı.heeh tam supeer olacak.

hımm basak sayanın sac kesimi güzel ama hiç cekici diil...

herkesin fikri kendine.bence gayet orjinal bi sac kesimi var ve dogru yerde ve dogru sekilde degerlendirildigi surece cok kadınsı duruyor.biraz daha wamp olabileceginide söylemiştim zannedersem.

Nasıl ki onun saç modeli?

canım yaprak dökümünde oynuyor ya.İhanet eden kadın rölünde jeyyar roldeki adını unuttum valla

RiRi nin saç modellerine bayılıyorum aşırı karizmatik ve özgüvenli I Love Rihanna

modaya saçtada uyrak herkesle pişti olmadıkça tüm modellerden olabilir bence..genelde sarışın olunuyor mesela ki tipe uygunmu önemsenmeden yapanda var eleştirilere maruz kalıyorlar yada bir ara herkes kısacık dikdik yapardı ee gelde o herkeste gördüğün modeli cazip bul..ondan az seçilen ve yüze giden her model diye düşünüyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…