Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce en iyi saç boyası hangisi ve neden?

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
Arkadaşlar sizce en iyi saç boyası hangisi nedeninide yazın burada paylaşalım en çok hangi boya markası yazılırsa onu en iyi boya seçelim örnek ben kolestonu beğeniyorum nedenide bugüne kadar en çok onu kullandım ve rengide tutuyor ama köpük olanını denemedim yinede koleston.

bende bugüne kadar bı cok boya denedım sacımda beyaz oldugundan sık kullandım kolestonda cok denedım ama kuaforum bana dısardan alabılecegın en ıyı boya loreal dedı yarın onunla boyuycam sonuclarını sıze bıldırırım kolestonu cok boyadıma ama cok begenmıyorum mesela kahverengılerı sıyah gıbı oluyo tutmuyo

Aynen benimde kuaforum loreal dedi cnm bende hep onla boyuyorum yanliz birsey var butun boyalarn kahvesi neredeyse siyah yapio suan o boyalar yuzunden siyah benim sacim :)

lorealin en son köpük boyasını kullandım saf kestane saçımda hiç değişiklik olmadı palette koyu kakao denedim resmen simsiyah yaptı.

canım aman dıyım kolestonla boyama cunku ıcındeki amonyak ıyı renk elde ettıgı gıbı sacı da cok dokuyor..ama bencede en ıyısı loreal asla sasmamak gerek..bende sarısına boyamayı dusunuyorum:21:

ben koleston kullanıyorum memnunum. ayrıca amonyaksız denilen boyaların da amonyaksız olduğuna inanmıyorum. boyanın içeriğinde amonyak olmasa bile içine katılan sıvıda amonyak oluyor. özellikle açık renk tonlarını amonyaksız elde etmek imkansız.

Arkadaşlar bide lütfen tavsiye ettiğiniz boyaları kullandıysanız tavsiye edin çünkü bu yazıları 72 milyon civarı insan okuyor yanlış bilgi vermiyelim kullanıp memnun kaldığımız boya markalarını veriyoruz unutmayın bu bi hatırlatmadır.herkeze yorum yazan arkadaşlar üzerinize alınmayın sizin için yazmadım.

Ben Neva kozmetigin ürünü olan exicoloru cok begeniyorum. Renkleri cok güzel tutuyor ve katalogtakinden farksiz oluyor. Ayrica kaliteli bir boya ama fiyati cok uygun. Reklami olmadigi icin böyle olsa gerek.

ben en çok palette ve igora'yı beğeniyorum..hemen hemen hepsini kullandım ama en memnun kaldıklarım bunlar..

exicolor'u deneyemedim çünkü Ankara ' da hiç bir yerde bulamadım :KK43:(

Ben koleston perfect, igora royal, loreal majirel, lorealin market boyaları dahil hepsinde deneyimlerim oldu. Loreal profosyonel boyaları tek geçerim. Majirel, inoa, luacolor hepsi harika.

Sevgili hanımlar,
Aranızda hiç loreal inoa saç boyası ve şampuanı kullanan var mı? Ben 6 ay kadar kullandım.
Saçlarım çok döküldü ve tüy tüy. Çok moralim bozuldu. Acaba nedeni bunlar mı? Şikayeti olan yoksa başka nedeni olabilir mi araştıracağım. Tiroid hormonlarımda problem yok.(Sürekli takipteyim) Bu yaşıma kadar hiç böyle bir problem yaşamamıştım.Bilgisi olan varsa, cevap yazarsa çok sevinirim.

Sevgili hanımlar,
Aranızda hiç loreal inoa saç boyası ve şampuanı kullanan var mı? Ben 6 ay kadar kullandım.
Saçlarım çok döküldü ve tüy tüy. Çok moralim bozuldu. Acaba nedeni bunlar mı? Şikayeti olan yoksa başka nedeni olabilir mi araştıracağım. Tiroid hormonlarımda problem yok.(Sürekli takipteyim) Bu yaşıma kadar hiç böyle bir problem yaşamamıştım.Bilgisi olan varsa, cevap yazarsa çok sevinirim.

benim cok uzun ve gür saçlarım vardı son iki aydır kuaförde ınoa ile boyattım ve saçlarım yogun bir şekilde dökülmeye başladı eskidende dökülürdü ama yarı yarıya gitti saçlarım acaba nedeni ınoa mı bilemiyorum. doktora gittim tahlillerim normal yazını yazayım dedim

ben market boyalarınından bir türlü memnun olamadım ama kuaförlerin kullandığı art absolute diye bir boya var sanırım Vitality's markasına ait uzun yıllardır onunla saçımı boyuyorum çokta memnunum saç rengimi istediğim gibi değiştirebiliyorum hem de saçlarım hala sapasağlam ve yumuşacık zaten ev hanımıyım bakım bile yapmıyorum saçlarıma tavsiye ederim

Neva color tabi ki hem normal boyada hem botanic serisinde müthiş renkler var zaten severek kullanırdım şğimdi bi de zararsızını çıkarmışlar özellikle kahverengi ve kızıllarına bayılıyorum

Valla bence en iyisi loreal ve garnier.. koleston en berbatı asla tavsiye etmiyorum.. palette kullanılabilir ama ben tercih etmem şahsen.. komple boyamamı genelde loreal ile yapıyorum dip boyamı garnier ile yapıyorum.. garnier da nevar bilmiyorum loreal den daha yumuşak yapıyor saçımı bu ikisini çok severek kullanıyorum ben.. her saç boyası illaki saçı yıpratır.. yıpratmayan saç boyası diye bişey yoktur az zarar veren boya vardır ve bence loreal ve garnier saça çok zarar vermiyor beyazlarım olmasa zaten hiç boyamam saçımı aslında hiç sevmiyorum dip boyasıydı komple boyamaydı derken uğraşmak istemiyorum kuaföre gidip saatlerce beklemekte istemiyorum sevmiyorum çünkü.. iş başa düşüyor yinede kendim hallediyorum bi şekilde zaten saçım siyah benim siyah boya ile boyuyorum beyazlarım kapansın diye doğal duruyor dibimin geldiği belli olmuyor sadece beyazlarım çıkmaya başlıyor 1 buçuk yada 2 ayda bir dip boyası yapıyorum ozamanda..

X