• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce dyrum nedir.pozitif /negatif?

Hamilelik tarihi iliski gununden itibaren neden hesplanmiyor ki acaba

Adetin basindan hesaplanmasini bende anlamiyorum. Ben adetliydim evlendigimde. Neyse haliyle hemen gerdek olmadi. Neyse sonra ben gerdekte hamile kalmisim. Dr un hesaplamasina gore 1 hafta fazla cikiyo. Hocam ben evli bile degildim. İlk gecem şu. Diyorum farketmez biz adet baslangic tarihini aliyoruz dedi. Anlican bakire bile olsan adet baz aliniyo :KK66:

çünkü yumurtlama tarihi ve döllenme tarihi kesin olarak bilinemez genelde de o yüzden öyle.
ayda bir kere ilişki olmuştur onda da hamile kalınmıştır, o zaman hangi gün hamile kaldığın belli olur tabi, ya da tüp bebekte mesela, ama genelde belli olmuyor.
adetin ilk gününden hesaplanıyor.

Merhaba kizlar kan tedti yaptirdim sonuc 227.cikti yani hamileyim.sanirim ancak deger biraz dusuk dediler son adet tarihi 7 temmuz cunku ama iliskiye girdigim zamani biliyorum korunmasiz 17 gunn falan oluyor. Yani yinede icime suphe dustu acaba sorun mu var diye. Ogleden sonra doktora gideceğim

Merhaba kizlar kan tedti yaptirdim sonuc 227.cikti yani hamileyim.sanirim ancak deger biraz dusuk dediler son adet tarihi 7 temmuz cunku ama iliskiye girdigim zamani biliyorum korunmasiz 17 gunn falan oluyor. Yani yinede icime suphe dustu acaba sorun mu var diye. Ogleden sonra doktora gideceğim

hayırlısı olsun canım , belir gün ilerledikçe değer yükselir kokrmaa sakın

Doktoroda giremedim ameliyat günüymüş.sali gunu tekrar test yaptiracagim

Hayırlı olsun canım inşallah bir sorun yoktur öyle kötü düşünme hemen pozitif düşün hem kendin diyorsun korunmasız 17 gün oldu diye o zaman normal böyle sonuç gelmesi :)

Ayda tek bir kere mi korunmasiz iliski oldu canım bu kadar eminsin ? Gerçekten ayda tek bir kere korunmasız ilişkiden hamile kalınabilir mi o_O

kızlar bana da bir şey söyleyin lütfen. bugün son adet tarihimden itibaren 36. gün. ve hala adet olmadım 2 gün önce idrar testi yaptım sonuç resimdeki gibi çıktı. dün sabah kan verdim hcg 1.2 çıktı. kafayı yicem sizce geç döllenme olmuş olabilir mi böyle bir şey yaşayanlar varsa nolur cevap yazsın. tekrar kan vermeye korkar oldum

Eklentiler

• IMG_20160115_143329.jpg
    IMG_20160115_143329.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 34
Back