Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler fakat 15 gun gectı böke silik olması normal mi acabaBenimki de oyleydi. Hamileymisim. Kanimca hamilesin
Hmn gideceğim heyecan doruktaValla tatlim, benim gunum gecti boyle cikti testte. Ertesi gun doktora gittim 7 haftalik hamileymisim. Demem o ki silik cikmasina ragmen nerdeyse iki aylikti ve ilk gitmemde kalbini dinlettiler
Yarin kan testi yaptirsana.
Adetin basindan hesaplanmasini bende anlamiyorum. Ben adetliydim evlendigimde. Neyse haliyle hemen gerdek olmadi. Neyse sonra ben gerdekte hamile kalmisim. Dr un hesaplamasina gore 1 hafta fazla cikiyo. Hocam ben evli bile degildim. İlk gecem şu. Diyorum farketmez biz adet baslangic tarihini aliyoruz dedi. Anlican bakire bile olsan adet baz aliniyoHamilelik tarihi iliski gununden itibaren neden hesplanmiyor ki acaba
Cok ilginc bir durumAdetin basindan hesaplanmasini bende anlamiyorum. Ben adetliydim evlendigimde. Neyse haliyle hemen gerdek olmadi. Neyse sonra ben gerdekte hamile kalmisim. Dr un hesaplamasina gore 1 hafta fazla cikiyo. Hocam ben evli bile degildim. İlk gecem şu. Diyorum farketmez biz adet baslangic tarihini aliyoruz dedi. Anlican bakire bile olsan adet baz aliniyo
Amin tsk ederim elifcimMerhaba aranıza yeni katıldım. İlk gebeliğimde benimde ikinci çizgi silik çıkmıştı en doğru sonucu kan testinde öğrenirsin hakkında hayırlısı olsun
Benimde aynıydı hamilesinhayırlısı olsun inşallah
Benimde aynıydı hamilesinhayırlısı olsun inşallah
İnsallah hayirlisiİnşallah rabbim istyen herkese nasip etsin.Tekrar dr gitmek için 2-3 gün bekliycem sonucu yazarım.sizinkide hayırlı olsun