• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce dyrum nedir.pozitif /negatif?

dyguL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
117
22
98
37
Merhaba kizlar adetim 15 gun gecikti.2 kere test yaptım 2. Cizgi silik cikiyor sizce durum nasil?

Eklentiler

• IMG-20150825-WA0006.jpeg
    IMG-20150825-WA0006.jpeg
    55 KB · Görüntüleme: 197
15 gün gecikmeye fazla silik gibi.. benim adetime 3 gün kala böyle çıkmıştı. Kesin sonuç için kan testi ve takibi yapmak lazım.

Ben test yapmadan önce her gördüğüm silik çizgiye hamilesin diyodum. Ama kendiminkine emin olamadığım gibi sizede diyemicem şimdi :) ama silik çizgilerin büyük bi çoğunluğu hamile çıkıyor :) eğer istiyorsanız inşallah sağlıklı bi şekilde gercekten pozitiftir sonuç :)

Valla tatlim, benim gunum gecti boyle cikti testte. Ertesi gun doktora gittim 7 haftalik hamileymisim. Demem o ki silik cikmasina ragmen nerdeyse iki aylikti ve ilk gitmemde kalbini dinlettiler ;)

Yarin kan testi yaptirsana.

Valla tatlim, benim gunum gecti boyle cikti testte. Ertesi gun doktora gittim 7 haftalik hamileymisim. Demem o ki silik cikmasina ragmen nerdeyse iki aylikti ve ilk gitmemde kalbini dinlettiler :KK66:

Yarin kan testi yaptirsana.
Hmn gideceğim heyecan dorukta

Hamilelik tarihi iliski gununden itibaren neden hesplanmiyor ki acaba

Hamilelik tarihi iliski gununden itibaren neden hesplanmiyor ki acaba
Adetin basindan hesaplanmasini bende anlamiyorum. Ben adetliydim evlendigimde. Neyse haliyle hemen gerdek olmadi. Neyse sonra ben gerdekte hamile kalmisim. Dr un hesaplamasina gore 1 hafta fazla cikiyo. Hocam ben evli bile degildim. İlk gecem şu. Diyorum farketmez biz adet baslangic tarihini aliyoruz dedi. Anlican bakire bile olsan adet baz aliniyo ;)

Adetin basindan hesaplanmasini bende anlamiyorum. Ben adetliydim evlendigimde. Neyse haliyle hemen gerdek olmadi. Neyse sonra ben gerdekte hamile kalmisim. Dr un hesaplamasina gore 1 hafta fazla cikiyo. Hocam ben evli bile degildim. İlk gecem şu. Diyorum farketmez biz adet baslangic tarihini aliyoruz dedi. Anlican bakire bile olsan adet baz aliniyo :KK66:
Cok ilginc bir durum

Merhaba aranıza yeni katıldım. İlk gebeliğimde benimde ikinci çizgi silik çıkmıştı en doğru sonucu kan testinde öğrenirsin hakkında hayırlısı olsun

İlk gebeliğimde çok fazla belirti vardı.regil günüme 13 kala kan testinde öğrenmiştim sonucumu daha sonra doğum gerçekleşmedi.şimdi regilden 4 gün geçti geçen hafta beta hcg 1.20 çıkmıştı dr hamilelik yok dedi fakat hala regil olmadım ve sol kasığım çok ağrıyo sizce varmıdır

İnşallah rabbim istyen herkese nasip etsin.Tekrar dr gitmek için 2-3 gün bekliycem sonucu yazarım.sizinkide hayırlı olsun

Back