• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sizce doğrumu ? =(

htc123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
15
0
86
İstanbul
mrb ..
benim saçlarım röfleli gbi bişey altları açık sarı üstü biraz koyu ve iç kısımlarında boya yok :) bugün kuaföre gttim yazın karamel bakır yaptırmak istediğimi söyledim olmaz 15 20 gün sonra akar dedi :umursamaz: altın sarısı olsun o zmn ya da karamel olabilir dedim yok olmaz diyor o sarılar gözükür sürekli boyamak zorunda kalırsın diyor. açık kahverengiye boyayıp üstüne bi iki tane sarı atalım dedi ama ben kahverengi istemiyorum=( baya bi beyaz tenliyim bu arada. napmam Lazım =(

Canım bildiğim kadarıyla bakır kızıl gibi renkler diğer renklerden daha çok akıyo...ve alt zemin açık olduğu için kuaförün dediği gibi çabuk akar... ben bu tonları kullanmadım.ama kardeşim kızıla boyadığında çabuk aktığını gördük...Renk değiştiği için daha sık boyamıştı...
sonra kendi saçına döndü..Eminim bakır karamel kullanan arkadaşlardan tavsiye gelecektir...:1rolleyes:

slmm o kuaför halt etmiş tabii ilk boyamada akar ama zamanla oturuyo ayrıca karamelin arasındna röflelerin hafif gölge gibi parlarsa çok hoş duruyo bu arada ben bayanlara saç boyuyorum uygun fiyatlarda . kendi evlerinde. ilgilenen varsa .

bence de o sarılar hoş bi görüntü katabilir ama yine de işin uzmanına ya da daha önce denemiş birine danışmak daha doğr şeker.

canım,bi kaç (ör. 3-4) boyamadan sonra öyle güzel oturuyor ki, 2 ay boyamasan yinede sırıtmıyor..
ama ilk boyadıklarının çok yoğun renkler olması lazım. ben sarı saçlarımı bakır yapana kadar, iki boyama bildiğin irlandan kızılı (yoğun yoğun bakır) yaptırmak zorundan kaldıım. ama zaten yıkarken ölee bi akıyor ki innanamazsın. ama sonra istediğim renge kolayca geçti. ancak unutma ilk önce fedakarlık edip daha yoğun bakırlara boyaman gereklii. vee sakın sarı röfleli saça kahve boyatma,akınca yeşil saçlarla dolaşmak zorunda kalabilirsin :))

çok tşkr ederim çok iyi oldu bunları öğrenmek bnm için=) tamamını küllü sarıya çevirmeye karar verdim diplerim koyu kahve ama çıkınca pek sırıtcağını sanmıyorum en azndan arkadaslar öyle dedi kaydirigubbakcemile3

Canım beniim saçlarım röfleliyken bakıra döndüm. ılk boyamada sarılarım tam olarak kapanmadı ama ikinci boyamamda oturdu renk. Ama akıyo tabi her yıkamamda.

yani kuaförün de ilginçmiş canım..iyi o zaman sarı saçlı bayanlar bi daha hiç dönemesinler başka renge..bi sarı boyattın mı yandın yani!! aynı siyah gibi!!! yok daha neler..zamanla her renk oturur canım..saç işi sabır işi..

Back