• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce dogru olan nedir ?

Yenibirgun08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2018
145
97
28
33
Arkadaslar merhabalar . Ailelrin zoruyla bundan 1 yil kadar once ayrildigim sevgilimle hala gorusuyoruz. Yani daha cok arkadas olarak. Yani benim bi suru seylerime yardim etmistir. Yetistirmem gereken sunumlarim, ders konusunda yardimlari olur.. vs bunu gibi. Ayrildiktan sonra boyle bir durum yasayan var mi? Bir turlu kopamayan? Guzel cevaplar verirseniz sevinirim kimsenin kalbi kirilmasin yoktan yere:) Hayirli aksamlar

Valla ben eşimle ayrılmama rağmen hala görüşüyoruz. Beni ondan iyi tanıyan kimse yok çünkü. Belki de yılların alışkanlığı bilmiyorum. Ama kesinlikle aşk yok, çekim yok, değişik bi durum.
Ama hayatımda birisi olursa büyük ihtimal böyle bişeye göz yummaz. Ailem de öyle.

Kızkardeşimle eski eşi hâlâ çok iyi arkadaşlar. Evliliği yürütemediler sadece. Çocuk da yok. Ama biz bile kopmadık, görüşürüz hep. Çok severiz onu. Olabiliyor yani sonrasında arkadaşlık.

Arkadaslar merhabalar . Ailelrin zoruyla bundan 1 yil kadar once ayrildigim sevgilimle hala gorusuyoruz. Yani daha cok arkadas olarak. Yani benim bi suru seylerime yardim etmistir. Yetistirmem gereken sunumlarim, ders konusunda yardimlari olur.. vs bunu gibi. Ayrildiktan sonra boyle bir durum yasayan var mi? Bir turlu kopamayan? Guzel cevaplar verirseniz sevinirim kimsenin kalbi kirilmasin yoktan yere:) Hayirli aksamlar

Aslında çoğu insan başaramaz :) Peki hislerin nasıl önemli olan o veya onun hisleri yeni birisiyle tanıştığınızda ikiniz için de zor olabilir

İkinizden birinin yeni bir birlikteliği olunca biter nasıl olsa kendiliğinden. Şimdilik bir zararı olmaz bence ama kendinizi de ayrılığa hazırlayın. Kimse sevgilisinin eski sevgilisiyle arkadaş kalmasını istemez

Aslında çoğu insan başaramaz :) Peki hislerin nasıl önemli olan o veya onun hisleri yeni birisiyle tanıştığınızda ikiniz için de zor olabilir

Evet o zor olacaktir. Yani ne bileyim hix olarakta simdiki duruma alistim galuba. Eskiden cok zor gelmisti. Ama simdide yeni birini nasil hayatima alacagim ki diye dusunmuyorda degilim :/

Back