Bana diyor ben seninle evlenmek istiyorum diye ama istemiyorum daha erken olduğunu düşünüyorum bana sevmiyorsun diyor işte diyor bu arada ben 24 o 26 yaşındaSırtlan erkek denilen cinsten. Sizden foto istemiş atmamışsınız ve size tavır yapmış. Size saygısı yok. Bana cinsellik peşinde koşuyor gibi geldi. Uzak durmak lazım
26 yaşında üstelikSosyalleşme tavrınız 15 yaşında bir insanla aynı ise bi' yerlerde sorun vardır. Şimdi silkelen ve kendine gel flört kisisi.
Genc kalmak güzel,ergen kalmak degil deyin.
Aynen hata etmişim sonradan anladım ne yapmam gerekli şuan bilemiyorumSürekli kız ekleyen birine, nasılsın yazmakla hata etmişsiniz
Evlenmek isteyen ona göre davranır başka arayışlarda olmaz. Seven sever ve ona göre davranır. Deger verir, önemser, başkalarını eklemez, farklı arayışlara girmez. Evlenilecek biri gözüyle bakıyor olabilir ama davranışları sevmediğini gösteriyor. Evlenmek icin de evlenilmezBana diyor ben seninle evlenmek istiyorum diye ama istemiyorum daha erken olduğunu düşünüyorum bana sevmiyorsun diyor işte diyor bu arada ben 24 o 26 yaşında
EngelleyinAynen hata etmişim sonradan anladım ne yapmam gerekli şuan bilemiyorum
Haaaah, azcık daha fink atsın sağda solda, doyunca evlencek senle. Ciğerini koklamışım çakalın bee.Bana diyor ben seninle evlenmek istiyorum diye ama istemiyorum daha erken olduğunu düşünüyorum bana sevmiyorsun diyor işte diyor bu arada ben 24 o 26 yaşında
Aynen ne olabilir ki başkaHaaaah, azcık daha fink atsın sağda solda, doyunca evlencek senle. Ciğerini koklamışım çakalın bee.
Çakal abla çakal.Lutfen ber yerden engelle bu adami. Ruh hastasi bu. Bir kez bulusmada, birkac kez yazismada ne sevmesinden bahsediyor. Bu adamin tek yazistigi da sen degilsin. Bu adam kesinlikle normal degil.
Hiçbirşey salın gitsinAynen hata etmişim sonradan anladım ne yapmam gerekli şuan bilemiyorum
Su sosyal medya cikti cikali cakallarin sayisi artti. Eskiden yuzyuze bu kadar yapamiyorlardi. Oturduklari yerden aksama kadar birilerini takip edip kimi tuttururlarsa. Isin kotu tarafi kizlarimiz da kaniyor bunlara.Çakal abla çakal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?