Mutfak Dekorasyonu sizce davlumbaz mı yoksa aspiratör mü ???

Bizim yerimiz müsait değildi davlumbazın duvara yapışması lazımmış bizde bilmeden aldık sonra değiştirecektik satıcı ikiside aynı fiyat ama davlumbaz çift motor aspiratör tek ve çekimi davlumbaz kadar iyi değilmş.Eğer yerin müsaitse davlumbaz alın.

ya aslında yerimde küçük ama bu yeni davlumbazlar zamanla temizlendikçe matlaşıyormuş yağ çok tutuyormuş kullanlar memnun değiliz diyor benizde aklım karışdı :44:

ya aslında yerimde küçük ama bu yeni davlumbazlar zamanla temizlendikçe matlaşıyormuş yağ çok tutuyormuş kullanlar memnun değiliz diyor benizde aklım karışdı :44:

biz alalı 3-4ay oldu henüz sorun yaşamadık zaten mattı bizimki ama.Biz ankastre aldk fırınıda sildikce çiziliyo o yüzden menmun kalmadık biz.Ama çekimi iyi gerçekten aspiratöre oranla çok iyi

hmm evet cekimi iyi olabilir haklısın ama süreklilikde önemli çizilirse göze nasıl görünür mat mat offff :44:

ben 3bucuk yıldır kullanıyorum hiç bişey olmadı dikkatli temizliğini yaparsanız hiç bişey olmaz ayrıca daha sık duruyor ben 1350 liraya almıstım sigara dumanını bile 1dk cekiyor

hmm evet cekimi iyi olabilir haklısın ama süreklilikde önemli çizilirse göze nasıl görünür mat mat offff :44:

fırın çok daha fazla silindiği için çizilebiliyo.Ama davlumbazı cifin bi ürünü var onunla silince güzel çıkartıyo.Ama yerin küçükse aspratör al çok yer kaplıyo onun üstüne daha dolap yapılamıyor

evet yerim çok küçük onu yaptırırsam işde bana iki üç kapaklık yer kalıcak

ben sarı temizlik bezleriyle temizliyorum hiç bişey olmuyor fırın icinde mikrofiber bezlerle siliyorum çizilmiyor

hmm bide davlumbaz masaraflı aslında yılda bir jez filtre falan alıcaksın ama aspratörü 150 liraya bile alabilirisin tamamını hemde ama davlumbazın bi filtresi 10 lira 75 lira
senin kararın

nasıl yıkanıyor yaa yılda bir değişmesi gerekiyor servide söylemişti artık bacalı değil kömürlü karbon filtre o yüzden malesef yıkanmıyor sadece üst kısmı yıkanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…