Sizce çok doğal bir burun mu olmali

Erkek arkadaşım aslında böyle kalkık burun istedim de ondan gizliyorum zannediyor, düşeceğine inanamadı bir türlü.
Erkek arkidişine bu mesajları okut kuzum. Doktorlar her şeyi bir mühendis edasıyla hesaplayıp öyle yapıyorlarmış burunları. Senin ne istediğinin çok önemi yok, hesap kitap yapıyoruz diye de kızıyorlar. Bizim suçumuz yok :)

Erkek arkidişine bu mesajları okut kuzum. Doktorlar her şeyi bir mühendis edasıyla hesaplayıp öyle yapıyorlarmış burunları. Senin ne istediğinin çok önemi yok, hesap kitap yapıyoruz diye de kızıyorlar. Bizim suçumuz yok :)
Doktor secimi çok risk , ben okadar araştırdım yine de yanlış doktoru seçtiğimi düşünüyorum. Herşeyi mukemel hesaplayıp,ileriye dönük burun yapsalar bu kadar revizyon neden çıkıyor, beceriksiz olani çok. Genel de ödeme vuruyor böyleleri bi kadının 2.ci yili hala odem diyormus doktoru pehh. Yapamayınca ödem oluyor

Öyle yapsın o zaman.Benim arkadaşım da daha yeni yaptırdı. O da keşke yaptırmışken daha yapılı mı olsaydı dedi. Bence de fazla doğal olmuş🙈 eski burnunun hafif küçükmüş hali. Azcık şöyle kaldıramamışlar😂
Benim burnumun ilk yapıldığı hali çok güzeldi. O zaman düz bir burun istemiştim ve ilk ay aşırı karizmatikti. Beni o kadar güzel gösterdi ki inanamamıştım. 2. aydan sonra aşağı aşağı düşmeye başladı. Geçecek dedi, geçmedi. Sonra düzelmesini ben de istemedim ki revizyon yapsın. Revizyon yaptığında daha kalkık, kavisli bir burun isterim diye düşünüyordum. Düzelmedi zaten, istediğim gibi git gide kötüleşti...

Sonra revizyon için konuşmaya gittim, kıkırdağımın kaydığını söyledi. Bu defa kavisli olsun, kalkık olsun, doğal durmasın gerekirse dedim. Tamam dedi. Vallahi sargılar açıldığında adamın bu defa ben ne istediysem yine yaptığını gördüm. Evet, bu burun bana daha çok yakıştı diye sevinçten ölecektim o an. Sonra ne mi oldu? 2. aydan sonra yine bozuldu. Şimdi ben bildiğim bütün küfürleri etsem banlanırım değil mi? :D

Eklentiler

• 20220616_135118.webp
    20220616_135118.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 132
Hanımlar yine ben. Doktorumla görüşmeden önce, şu konuyu kafamda netleştirmek istiyorum. Burun estetiginden baklentim, ince deriliyim, burun ucumun aşağı değil de yukarı bakması, çok hafif bir kavis, guldugumde ucunun düşmemesi, deliklerin büyük kalmaması yani kisaca kibar bir burun.

Ama okuyorum, bakıyorum, insanlar çok doğal oldu kimse anlamadı diye seviniyor.

Benim ilk ameliyatim olacak ve bunu anlayamıyorum. Nasıl yani? Burun estetiginde amacımız, eskisinden daha iyi görünmek, daha da güzelleşmek ve guzel bir burun değil mi? Çok doğal olacaksa ve kimse anlamayacaksa, o kadar acının ve verilen paranın ne anlamı var?

Doğal, yapıldığı hiç anlasilmayan burun isteyenlere saygı duyuyorum ama okuduğum kadarıyla bir çoğu da pişman. Keşke şöyle yaptirsaydim diyen çok.

Bana bu konuda ne söylemek istersiniz?
Doğal yaptıran arkadaşlar hep revize yaptırıp değiştirdi.Doğal pişmanlıktır.Güzel görünsün gerisi mühim değil.
Ben kesinlikle doğal diye kasmazdım.

Özellikle "burnumun uzunluğundan memnunum, çok kısalmasını istemiyorum, yüzümün orantısı bozulur yoksa, önden burun delikleri ortada olmasın" demiştim ve kısa ve burun delikleri ortada bir burnum var şu an, gerçekten kendi istediklerini yapıyorlar sanırım.
Foto atanilirmisiniz acaba

Bir doktor söylemişti bunu... Sizi dinleriz fakat çoğu zaman burnu açtığımızda kendi bildiğimizi yaparız demişti. Nasıl yapmamız gerekiyorsa o an anlar, en iyisini yapmaya çalışırız diye de eklemişti. 2 kez ameliyat oldum ve bunun tamamen doğru olduğunu anladım. İstediğim gibi bir burnum hiç olmayacak sanırım, çok üzgünüm.
ne konuda memnun değilsiniz güncel olarak

Back
X