- 16 Kasım 2021
- 1.380
- 3.773
Hanımlar yine ben. Doktorumla görüşmeden önce, şu konuyu kafamda netleştirmek istiyorum. Burun estetiginden baklentim, ince deriliyim, burun ucumun aşağı değil de yukarı bakması, çok hafif bir kavis, guldugumde ucunun düşmemesi, deliklerin büyük kalmaması yani kisaca kibar bir burun.
Ama okuyorum, bakıyorum, insanlar çok doğal oldu kimse anlamadı diye seviniyor.
Benim ilk ameliyatim olacak ve bunu anlayamıyorum. Nasıl yani? Burun estetiginde amacımız, eskisinden daha iyi görünmek, daha da güzelleşmek ve guzel bir burun değil mi? Çok doğal olacaksa ve kimse anlamayacaksa, o kadar acının ve verilen paranın ne anlamı var?
Doğal, yapıldığı hiç anlasilmayan burun isteyenlere saygı duyuyorum ama okuduğum kadarıyla bir çoğu da pişman. Keşke şöyle yaptirsaydim diyen çok.
Bana bu konuda ne söylemek istersiniz?
Ama okuyorum, bakıyorum, insanlar çok doğal oldu kimse anlamadı diye seviniyor.
Benim ilk ameliyatim olacak ve bunu anlayamıyorum. Nasıl yani? Burun estetiginde amacımız, eskisinden daha iyi görünmek, daha da güzelleşmek ve guzel bir burun değil mi? Çok doğal olacaksa ve kimse anlamayacaksa, o kadar acının ve verilen paranın ne anlamı var?
Doğal, yapıldığı hiç anlasilmayan burun isteyenlere saygı duyuyorum ama okuduğum kadarıyla bir çoğu da pişman. Keşke şöyle yaptirsaydim diyen çok.
Bana bu konuda ne söylemek istersiniz?