• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce?Cografya mi adalet mi secmeliyim?

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhaba arkadaslar,
Acikogretim okumaya karar verdim. Bolum konusunda cografya 4 yillik ve adalet 2 yillik okuma sansim var. Is olanaklari acisindan hangisini onerirsiniz? Adalet icin ozellikle bir sorum olacak, sizce ozel sektorde is imkani nasil olur? Cevrenizde bu bolum mezunlari var mi? Hangisini secmeliyim?

Merhaba arkadaslar,
Acikogretim okumaya karar verdim. Bolum konusunda cografya 4 yillik ve adalet 2 yillik okuma sansim var. Is olanaklari acisindan hangisini onerirsiniz? Adalet icin ozellikle bir sorum olacak, sizce ozel sektorde is imkani nasil olur? Cevrenizde bu bolum mezunlari var mi? Hangisini secmeliyim?
Adalet bence daha iyi olur,mezun olunca hukuk fakültesine tamamlamak için sınava girebilirsiniz,özellerde daha çok avukat yanında iş bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Coğrafyayı bitirince öğretmen olmak istiyorsanız formasyon alacaksınız.

Sınava girdiniz mi yoksa 2. üniversite kapsamında mı okuyacaksınız aöf yü.

Adalet bence daha iyi olur,mezun olunca hukuk fakültesine tamamlamak için sınava girebilirsiniz,özellerde daha çok avukat yanında iş bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Coğrafyayı bitirince öğretmen olmak istiyorsanız formasyon alacaksınız.

Sınava girdiniz mi yoksa 2. üniversite kapsamında mı okuyacaksınız aöf yü.

2. Univ.kapsaminda aof okuyacagim. Ben de adalete olumlu bakiyorum. Ama farkli fikirleri olanlar da yazarsa sevinirim. Ozel sektor acisindan fikirlerinizi bekliyorum. Bu 2 bolum icin

Okul öncesi vs yok mu farklı bir Öneri ama .
Adalet mezunu çok fazla zaten av yanında çslışmak için illa adalet mezunu olmanız gerekmiyor .
Eğer ikisi Arasında kaldım derseniz coğrafya derim

Merhaba arkadaslar,

adalet mezunları hukuk bürolarında takip elemanı olarak işe alınıyor. işsiz kalmazsınız, çok büro var. istanbul için genellikle asgari ücret-yol-yemek şeklinde ücretler, daha kurumsal şirketleşmiş hukuk firmalarında 2000-2500 arası oluyor maaş. devlette kaip olarak atanmak çok zor, kpss klavye sınavı ve çok ciddi torpil gerekiyor. noterlerde de iş bulma imkanı olabiliyor ama noter sayısı daha sınırlı tabii hukuk bürolarına göre.

Back