Hanımlar 12 haftalık gebeyim kendi doktorum hastaneden ayrılmış başka doktora gitmek zorunda kaldım. Doktor bebeğime erkek dedi sizce erkek mi? Böyle ultrason görüntüsü olupta daha sonra değişen var mı? :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben doktor bana 12. haftada yuzde 80 kiz dedi şimdi 17 haftadayim erkek dediHanımlar 12 haftalık gebeyim kendi doktorum hastaneden ayrılmış başka doktora gitmek zorunda kaldım. Doktor bebeğime erkek dedi sizce erkek mi? Böyle ultrason görüntüsü olupta daha sonra değişen var mı? :))
Daha cok değişebilir erkek biraz daha erken belli oluyor ama kızı daha geç biliolar Sağlıkla alın kucağınıza inşHanımlar 12 haftalık gebeyim kendi doktorum hastaneden ayrılmış başka doktora gitmek zorunda kaldım. Doktor bebeğime erkek dedi sizce erkek mi? Böyle ultrason görüntüsü olupta daha sonra değişen var mı? :))
Benimkinide tahmin edermisiniz?Bence kız. Ben doktordan iyi bilirim sen beni dinle.
Kiz gibiBenimkinide tahmin edermisiniz?
Hayırlısı bakalım siz nasıl anliyonuz yaa cok merak ediyorum neyine bakıyorsunuzKiz gibi
Popusundaki sivrilik var ya. Nub teorisi yaz google. Ama en iyisi tabi alttan bacak arasını incelendiği daha ielri hafta ultrasonlar. Onu görmeden söylemiyo zaten doktorlar.Hayırlısı bakalım siz nasıl anliyonuz yaa cok merak ediyorum neyine bakıyorsunuz
Neler biliyorsunuz benim 2. Gebelik ikili tarama için gittim ben bugün 12+2 normal ultrasondan göremedi doktor çok hareketli diye detaylı ultrasona yolladı orda belki belli olur dedim cinsiyet söylemediler Kordon bacak arasından geçiyormuş ve bebek küçükmüş dediler hiç bir şey demediPopusundaki sivrilik var ya. Nub teorisi yaz google. Ama en iyisi tabi alttan bacak arasını incelendiği daha ielri hafta ultrasonlar. Onu görmeden söylemiyo zaten doktorlar.
Başka bi doktora daha gidin emin olmak içinHanımlar 12 haftalık gebeyim kendi doktorum hastaneden ayrılmış başka doktora gitmek zorunda kaldım. Doktor bebeğime erkek dedi sizce erkek mi? Böyle ultrason görüntüsü olupta daha sonra değişen var mı? :))
Ben çok tedaviler gördüm nihayet de hamile kalınca ultrason videoları izlemekten gozlerim pörtlediNeler biliyorsunuz benim 2. Gebelik ikili tarama için gittim ben bugün 12+2 normal ultrasondan göremedi doktor çok hareketli diye detaylı ultrasona yolladı orda belki belli olur dedim cinsiyet söylemediler Kordon bacak arasından geçiyormuş ve bebek küçükmüş dediler hiç bir şey demedi
Haha güldürdün beni doktor olmuşsun senBen çok tedaviler gördüm nihayet de hamile kalınca ultrason videoları izlemekten gozlerim pörtledi
Yok est.Haha güldürdün beni doktor olmuşsun sen
Pooosu havada erkeğe benzettim öğrenince dön banaKızlar merhaba, bende bugün 11+5 haftalık hamileğim. Doktor cinsiyetle ilgili bsy demedi, ben de sormadım açıkcası :) Sizce ultrason görüntüsü ve nub teorisine göre cinsiyeti nedir, tahmin yapabilir misiniz? :)
Tamam canım sağlıklı olsun daPooosu havada erkeğe benzettim öğrenince dön bana