• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce cinsiyeti erkek mi?

Ben de dün gittim kesin bi şey söyleyemedi, bu haftalarda yanılma olabiliyormuş, ikisine de benziyor,tam ortada dedi. Ben de 17. haftamda 3'lü test için gittiğimde öğreneceğim artık.

kızlar slm.
valla ben 13+1 haftalık hamileyim. geçen cumartesi gittiğimde 12+2 ken doktorum %90 erkek dedi. bana da erkek gibi geliyor zaten hem çin takviminde de erkek :)
hayırlısı olsun bakalım :)
allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize :)

kızlar slm.
valla ben 13+1 haftalık hamileyim. geçen cumartesi gittiğimde 12+2 ken doktorum %90 erkek dedi. bana da erkek gibi geliyor zaten hem çin takviminde de erkek :)
hayırlısı olsun bakalım :)
allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize :)

bugün gittiğim doktorr yine erkeğe ait bişey göremedim ben diyor. 2 hafta önceki doktor pipi ve torbasını gösterdi. Valla kafayı yiycez galiba.

bizim geline öle erkek dendi dr öle ısrarlı pipisi bu dediki hatta drile iddaaya girdim.bebek dogdu ses,inden bu kız dedim ve sonuçta kız oldu dr ye hani erkekti hep erkek dediniz bizim bebegin pipisi içerde kaldı onuda bir zahmet çıkartsanız diyince epey güldük bazıları çok ısrarcıda oluyo

epsus'cum doğuma kadar pipi gösterdi mi doktor? banada pipi gösterdi 2 doktor. başkası bu kız kıza benziyo dedi. aynıo doktora bugün gittim.yine pipi falan görmediğini söylüyor.kafayı yiycem. içime kız doğuyorda. merak ettim sizin durumu bayağı bariz pipi gördünüzmü sizde benim gibi.?

valla ben bariz pipi gordum 17 haftaliktim ve resmini bile verdiler 4d de:) ama dun ultrasyona girdim % 99 kiz dediler ben soktayimm:D yarin icin hemen randevu aldim 4d ye girecem mutlaka yazarim size ama cidden erkekdi yani dunde baktik erkekden eser yok ya kafayi yicez valla :DDD

Bi çıkıntı var erkek galiba dendi ama bacağını da açmamıştı bebeğim. iki hafta sonra kesin konuşuruz dedi. Çıkıntı da barizdi yani. Ama burdaki yorumları okuyunca acabalar sardı beni. :KK46:

Merhaba. Yazdiklarinizdan sonra sormak istedim bana da 13+5 iken erkek dendi ve pipisinin olduğu resim verildi.ancak o kadar yoğun ki en baştan beri kız hissimiz eşimle.size şu an 14+2 deyim.size resim atsam sizinkiyle aynı mi cevaplarmisiniz.

Merhaba. Yazdiklarinizdan sonra sormak istedim bana da 13+5 iken erkek dendi ve pipisinin olduğu resim verildi.ancak o kadar yoğun ki en baştan beri kız hissimiz eşimle.size şu an 14+2 deyim.size resim atsam sizinkiyle aynı mi cevaplarmisiniz.
sonuç ne oldu merak ettim

Back
X