• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce cinsiyeti erkek mi?

asdfgh789

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
785
2
116
Diğer
slm arkadaslar 12 haftalık hamileyim dün ultrasonda bebişimize baktık cinsiyeti daha kesin degil ama sanki pipisi var gibi bir cıkıntı vardı doktor kızlardada olabiliyor böyle daha kesin birsey söyleyemeyiz ama yüksek ihtimalle erkek dedi sizinde oldumu böyle yani cıkıntı olupta kız olan :CüvCüv:a.s.

canım aynısını bende yaşadım sen kenidini hazırlama ama bu bebek erkek dedi doktor 12. haftamda şimdi 19. haftadayız ve bebeğim kız yani kenidini şimdiden hazılama bence

yok canım ya allah hayırlısını versin yeterki kız erkek farketmez böyle olanlar varmı diye merak ettim :utangac::emir_bebek::1hug:

canım elbette fark etmez ama insan kendini kız duyunca pembe elbiselere erkek duyunca mavi pantolonlara yönlendiriyor hemen sonrada bi şaşkınlık oluyo yoksa Rabbim sağlıkla kucağımıza versin hepsi çok şirin oluyo bunların

canım iyi sana 12. haftada demiş bizim 18 haftalıkken pipisini görüp erkek dedi
ama kordonmuş 2 hafta sonra gidince doktorumuzda şaşırdıdelikafadulden
şimdi 25 haftalığız her gittiğimde emin olmak için soruyorum kız dime diye
o yüsden kordonla karışabiliyo ama sen hissedersin ben hep kız hissettim doktor erkek dedi hiç inanamamıştım
sağlıklı hayırlı ewlat olsun gerisi çokta önemli diil canım:ecrin_bebek:

bilmiyorum kordonmu degilmi ama öyle kızlardada oluyormus bakalım ne cıkacak :) ilk baslarda ok uyudugum için falan kız diyorlardı o yüzdenmidir ne erkek hissediyordum şimdi hiçbirsey hissetmiyorum desem yeridir :)

bizim geline öle erkek dendi dr öle ısrarlı pipisi bu dediki hatta drile iddaaya girdim.bebek dogdu ses,inden bu kız dedim ve sonuçta kız oldu dr ye hani erkekti hep erkek dediniz bizim bebegin pipisi içerde kaldı onuda bir zahmet çıkartsanız diyince epey güldük bazıları çok ısrarcıda oluyo

slm arkadaslar 12 haftalık hamileyim dün ultrasonda bebişimize baktık cinsiyeti daha kesin degil ama sanki pipisi var gibi bir cıkıntı vardı doktor kızlardada olabiliyor böyle daha kesin birsey söyleyemeyiz ama yüksek ihtimalle erkek dedi sizinde oldumu böyle yani cıkıntı olupta kız olan :CüvCüv:a.s.

Canım bizimde 12. haftamızda Dr. cinsiyetinden emin olamadı ve ikilemde kalmamız için de kız mı erkek mi olduğunu söylemedi, bir ay daha bekleyelim ve renkli ultrasondan bakalım kesin belli olur dedi. 16. haftada bizde gördük cinsiyetini, eğer emin olamıyorsa doktorun renkli ultrasonografiyle bakmasını öneririm.

bizim doktorda sizin gibi 12 haftalıkken pipi gibi bir çıkıntı gösterdi.dediki büyük ihtimal erkek dedi.bizde hep erkeğe alıştırdık kendimizi.bugün doktora gittim kız dedi.hatta kesin kız dedi.yani bazı kızlarda ödem tarzında çıkıntı olabiliymuş.

merhaba. benim doktorumda 15. haftada kız dedi. çıkıntı bütün bebeklerde olurmuş. çıkıntı öne doğru olursa kız, arkaya doğru olursa erkek demekmiş. ama yinede 19 / 20. hafta ultrasonunda daha kesin belli olur dedi. kısaca 15 gun sonra bellı olacak.

12. hafta yanıltıcı olabiliyor 14. haftada öğrenirsin cnm ne olduğunu hayırlısı olur inşallah

16 haftalıkken bebeğime kız dedi ayrıntılı ultrosondaki doktorum erkek olabilir mi dedi sonuçları doktoruma götürdüm ona de sordum doktorumda erkek dedi ya şimdi ne :) kafam karıştıı..CADIARZUfisfisfis

Ya arkadaŞlar banada ılk haftalarda erkek demıŞtı.Şımdı kız olduĞunu bılıyorum.ama ıÇımde erkek hıslerı var.tabı doktorlarda yanılıyormuŞ.sankı benım oĞlum olcak gıbı.ama doktor pıpısı yok dedı bunu dedıĞınde 18 +2 haftalıktım.valla merakımdan baŞka doktora gıtcem ya.ÇÜnkÜ ılk doktorum erkek dedıĞınde ıyı bır ultrasyondu.2. Doktorda kız dedı ama eskı ultrasyonlardandı.Şımdı 3.bır dsoktora gıtsem mı?

herkese merhaba da kimse yazmıyormu artık? yoksa herkes doğurdu mu:)))
bende 17 haftalık hamileyim. 12 .ve 16. haftada doktor direkt erkek dedi.başka doktorlar gibi % falanda vermedi kesin dedi.pipisinide gösterdi.bu arada 4 yaşında bir oğlum var. tabiki haliyle ikincinin kız olmasını arzu ediyorduk. ama burada yorumlartı okuyunca biraz ümitlendim.kız ihtimali olabilirmi sizce.
2008 forumunda birisi 9 ay erkek denildiğini,doğumdan 2 gün önceye kadar bile pipi gösterdiğini ama kız doğduğunu yazıyordu.şok oldum.n edersiniz???

banada 13+2 de erkek olma ihtimali var dedi
ama gönlüm hep kızda
yanılmıs olabilirmi hep içime kız doğuyor belirtilerim hersey kızı gösteriyor ama doktor cıkıntı gördü
burda görünce biraz heyecanlandım şimdi 16, haftada tekrar gidicem

Bana da dr. dün erkek dedi daha 14.haftamızdayız.Hatta kesin konuştu kesin erkek dedi.Ama benm içime hep kız gibi geliyordu halada oğlum diyemiyorum karnıma garip geliyor.10cm lik bebeğin pipisinden ne olacak:D Belki değişir düşüncesi sonradan sizleri okuyunca olabilir gibi geldi

banada 13+2 de erkek olma ihtimali var dedi
ama gönlüm hep kızda
yanılmıs olabilirmi hep içime kız doğuyor belirtilerim hersey kızı gösteriyor ama doktor cıkıntı gördü
burda görünce biraz heyecanlandım şimdi 16, haftada tekrar gidicem

canım bende böyle şeyler görünce heyecanlandığım için yazdım. acaba benim gibi olan var mı diye.madem yazdınız lütfen bu forumu devam ettirelim.değişiklikleri yazalım lütfen..
benimde hiç oğluşum diye sevesim gelmiyor. ilk başlarda hep kızım diye sevdim. ondan mı acaba? yani psikolojik mi yoksa gerçekten bu bir işaret mi bilmiyorum.internette okuduğum bir sürü kız belirtisini taşıyorum. ama12.ve 16. haftada pipi gösterdi hep. siz bu belirtileri biliyormusunuz? uyuyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana da dr. dün erkek dedi daha 14.haftamızdayız.Hatta kesin konuştu kesin erkek dedi.Ama benm içime hep kız gibi geliyordu halada oğlum diyemiyorum karnıma garip geliyor.10cm lik bebeğin pipisinden ne olacak:D Belki değişir düşüncesi sonradan sizleri okuyunca olabilir gibi geldi

nehir 67 sanada yazdığın için teşekkür ederim. dediğim gibi lütfen bu yazışmalarımız devam etsin.başkalarınıda bekliyoruz tabiki:)))
benim oğlum var zaten o yüzden ikincinin kız olması konusunda hassasım. sürekli internetteyim. ama bu arada bebişimle konuşup onu küstürmemeye de gayret ediyorum.sizde yapın!
ama Allah'tan ümit kesilmez gönlüm kız istesede Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin tabiki.
ama değişiklikle ilgili çok eski forum yazıları okuyunca. şimdiye taşımak istedim.19. haftda değişen var. doğumda şok olan var. bakalım sizlerde değişiklik olacak mı? yazarsınız.

Ya arkadaŞlar banada İlk haftalarda erkek demİŞtİ.Şİmdİ kız olduĞunu bİlİyorum.ama İÇİmde erkek hİslerİ var.tabİ doktorlarda yanılıyormuŞ.sankİ benİm oĞlum olcak gİbİ.ama doktor pİpİsİ yok dedİ bunu dedİĞİnde 18 +2 haftalıktım.valla merakımdan baŞka doktora gİtcem ya.ÇÜnkÜ İlk doktorum erkek dedİĞİnde İyİ bİr ultrasyondu.2. Doktorda kız dedİ ama eskİ ultrasyonlardandı.Şİmdİ 3.bİr dsoktora gİtsem mİ?

ademir'cim senin artık kesin belli olmuştur.yazarsan bekliyoruz..

Back
X