Bugün test yaptım bu şekilde çıktı pik olmuş sanırım bugünü değerlendirmelimiyim doktorun verdiği iğneyi vurucam bugünÇatlama günü çok çok daha önemli tabiki girin ilişkiye
Evet baya bi pik değerlendir biraz açık konuşucam anlaman için eşin üstte olsun ilişkide boşaldıktan sonra hemen çıkmasın eşin içinden bi 5 dakika kalsın sende ayaklarını yatak başlığına doğru duvara doğru havaya dik 30 dakika öyle kal tuvalete felan çıkma hemen idrar için felanBugün test yaptım bu şekilde çıktı pik olmuş sanırım bugünü değerlendirmelimiyim doktorun verdiği iğneyi vurucam bugün
tamam canım peki doktorum neden çatlama iğnesi vurulduğum gün ilişkiye girme dedi onu anlayamadımEvet baya bi pik değerlendir biraz açık konuşucam anlaman için eşin üstte olsun ilişkide boşaldıktan sonra hemen çıkmasın eşin içinden bi 5 dakika kalsın sende ayaklarını yatak başlığına doğru duvara doğru havaya dik 30 dakika öyle kal tuvalete felan çıkma hemen idrar için felan
Bende anlamayadım normalde iğnesiz çatlama günü mutlaka ilişki diyolar çatladıktan bi süre canlı kalıyor yumurta hani o günde girersen sprem olmuş oluyo ben değerlendirdim ben iğne vurunmadım amatamam canım peki doktorum neden çatlama iğnesi vurulduğum gün ilişkiye girme dedi onu anlayamadım
ya kendiliğinden çatlarsa bide ben iğne vurulursam tehlike oluşturur mu acaba yaBende anlamayadım normalde iğnesiz çatlama günü mutlaka ilişki diyolar çatladıktan bi süre canlı kalıyor yumurta hani o günde girersen sprem olmuş oluyo ben değerlendirdim ben iğne vurunmadım ama
Sende çatlama olmuyomu neden iğne vurunuyosunya kendiliğinden çatlarsa bide ben iğne vurulursam tehlike oluşturur mu acaba ya
evet çatlama problemim var oyuzden letu diye bir ilaç verdi adet düzensizliğim vardı onu kullandım o ilaç yumurtalarımın büyümesini sağladı yumurtalarım da çok büyümüyorduSende çatlama olmuyomu neden iğne vurunuyosun
Sen de çaylama olmuyomuya kendiliğinden çatlarsa bide ben iğne vurulursam tehlike oluşturur mu acaba ya
Sen iğneyi vurun ozaman bide araştırsana iğne vurulduğu gün ilişkiyievet çatlama problemim var oyuzden letu diye bir ilaç verdi adet düzensizliğim vardı onu kullandım o ilaç yumurtalarımın büyümesini sağladı yumurtalarım da çok büyümüyordu
Normalde çatlama iğnesinin 36 saatini uygun görüyorlar. Yani doktorlar aşılamayı o zaman yapıyor. Çatlatma iğnesi vurulduğum gün hiç kaşık ağrısı olmadı ta ki aşılama gününe kadar. Aşılama günü ağrım oldu geçti. Çatlatma iğnesi vurulur vurulmaz çatlamıyor bence. Ondan doktorlar aşılamayı 36. Saat olarak yapıyortamam canım peki doktorum neden çatlama iğnesi vurulduğum gün ilişkiye girme dedi onu anlayamadım
Ben de böyle diye biliyorum. İğne yapıldığı an hemen catlama olmuyor. 36 saat aralığı var, aşılama da dediğiniz gibi 36 saat sonrasına yapılıyor.Normalde çatlama iğnesinin 36 saatini uygun görüyorlar. Yani doktorlar aşılamayı o zaman yapıyor. Çatlatma iğnesi vurulduğum gün hiç kaşık ağrısı olmadı ta ki aşılama gününe kadar. Aşılama günü ağrım oldu geçti. Çatlatma iğnesi vurulur vurulmaz çatlamıyor bence. Ondan doktorlar aşılamayı 36. Saat olarak yapıyor
Canım iğneyi vurulduktan tam 36 saat sonra çatlıyor çünkü yumurta :) iğne hemen çatlatmıyortamam canım peki doktorum neden çatlama iğnesi vurulduğum gün ilişkiye girme dedi onu anlayamadım
iğneyi bugu saat 14:00 da vuruldum bugun ilişki yok yarın aksam saatlerindemi ozaman ilişki olmalı hesaplayamadımCanım iğneyi vurulduktan tam 36 saat sonra çatlıyor çünkü yumurta :) iğne hemen çatlatmıyor
gece saat 2 ye denk gelyor çatlamaCanım iğneyi vurulduktan tam 36 saat sonra çatlıyor çünkü yumurta :) iğne hemen çatlatmıyor
Bizim de gece 1 e denk gelmişti ve eşim çok stres yapmıştı.1 saat sonra falan anca ilişkiye girebilmiştik. Cuma gününe denk geliyor umarım cumartesi çalışmıyorsunuzdurgece saat 2 ye denk gelyor çatlama
Çalışmıyorum AllahtanBizim de gece 1 e denk gelmişti ve eşim çok stres yapmıştı.1 saat sonra falan anca ilişkiye girebilmiştik. Cuma gününe denk geliyor umarım cumartesi çalışmıyorsunuzdur
Merhaba gebe kaldınız mı acabaÇalışmıyorum Allahtandoktor çatlatma iğnesinden sonraki gün ilişkiye gir dedi saat vermedi niye acaba