- 18 Haziran 2024
- 350
- -23
- 11
- 21
- Konu Sahibi ezgigizem_
Önceki yazdığım konulara herkes tepki vermiş onları geçtim eskide kaldı. Şu an cidden bir sorunum ya da kafamı karıştıran bir durum artık ne derseniz. Arkadaşlar bizim bu kanser sürecinde borçlarımız oldu. Kredi çektik sürekli hastaneye gidip geldik çünkü. Aylık 7 bin tl ödeyeceğimiz kredimiz oldu daha yeni. Akıllı ilaç için test yaptırdık. Kredi borcuna o parayı verince maalesef elimizds bir şey kalmıyor. Annem elimizdeki yeter yeniden kredi çekeriz Diyor da neyle ödeyecek anlamıyorum. Ben bir iş buldum. Avm de pizza yapıyoruz üstelik iş sahibi eğitim vs verecekmiş. Gittim görüştüm iyi insanlar.o iş değil de başka yerde olur. Fakat annemin yanında kimse yok. Dün kemoterapi aldı ondan önceki gün kan tahlili verdi 2 kere gittim geldim hastaneys kan tahlili için. Bende dedim çalışcam ama yanında Kimse yok. Benim babamın yeri değil ki istediğim zaman izin alayım vs. Sadece kemoterapi ile de bitmiyor mr çekilecek pet çekilecek vs vs. Bu süreci bilen bilir zaten. Annem de diyor ben hallederim giderim kötü değilim. Benim içim rahat etmiyor nasıl kendi kendine halledecek. Cidden etrafımızda kimse yok. Olan akrabalar da hep şehir dışında. Hadi ben kan tahlili için izin alsam patrondan kemoterapi gününe gidemiyorum. Hadi onlara ben giderim diyor mr, diğer işlemler olacak bu zorlu süreç. Bunları nasıl kendisi halledecek he deyince çıkıp gelemem işten. Komşular , annemin arkadaşları var ama kimden kime fayda varki. Cidden ben ne yapayım? O kadar kafam karışık allah bullak ki. Buradaki çoğu insan belli bir yaşta bana fikir verir misiniz