Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri sizce büyüdüğü içinmi :S

kediciq

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
847
27
34
slm herkeze bir sorum var yaşım 18 ama göğüslerim küçük hatta küçük bile değil yok sayılır hafif bi çıkıntı okadar :'( 3-4 gündür göğüs ucumda acı var değemiyorum bile hassaslaştı reglime 2 hfta var ama nie böyle bilmiyorum büyüdüğü için olabilirmi sizce büyürmü :KK43: yardım edin lütfen sadece göğüs ucumda etrafında falan bişi yok ?

ama sadece göğüs ucumda var bu acı ağrı :KK43:

canım aynısı daha bı hafta once bende de oldu reglıme daha zaman olmasına ragmen hemde buyutcu kreme baslamadan once nasıl bı agrı azıcık bısı dokunsa canım yanıyodu sımdı gectı suan ucunda degılde gogsumde agrı var

acaba büyürmü nez nedersin :KK43:(

buyur canım neden buyumesınkı cokda boyle asla olmaz ımkansız gozuyle bakmamak gerek umutlu olalaım kı onlarda buyusun ıns kacıncı yuzyılda yasıyoruz yanı bı gogus buyutmekde kolay olmalı demı ama herseye cozum buluyolar valla buda hemen kolayca olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende bir haftadır falan masaj yapıyorum. kara üzüm ve hurma yiyorum bide buz gezdiriyorum. ağrıyor ve kaşınıyor göğüslerim. büyüyor mudur acaaba? bu arada 16 yaşındayım fisfisfis

X