sanırım yükledim bakar mısınız tekrarFotoğraf görünmüyor. Fakat eğer büyük bir sorun yoksa dolgu da yapılabilir.
evet ben de pişman olmaktan çok korkuyorum. gerçekten çok garip bir burun ya, bi taraftan düşük, bir taraftan dümdüz :/ aynanın karşısında bile anlam veremiyorumBence güzel burnunuz
Ufak tefek kusurları olanlar genelde pişman oluyor ameliyat sonrası
Bakınca kendinizi bütün olarak güzel buluyorsanız hiç dokunmayınevet ben de pişman olmaktan çok korkuyorum. gerçekten çok garip bir burun ya, bi taraftan düşük, bir taraftan dümdüz :/ aynanın karşısında bile anlam veremiyorum
onu da düşündüm ama kalıcı bir şey değil ve fiyatları 3-4 bin tl. burun estetiği fiyat olarak daha uyguna geliyorBurun ucu dolgusu yaptır bence .
Ama burnunda ınanılmaz bir sorun yokki. Estetik oldugunda begenmeme ihtimalinde cok cok yüksek. Yerınde olsam ben dolgu yapardımonu da düşündüm ama kalıcı bir şey değil ve fiyatları 3-4 bin tl. burun estetiği fiyat olarak daha uyguna geliyor
siz benim ihtiyacım olmadığını mı düşünüyorsunuz yoksa genel olarak burun estetiğine mi karşısınız?Sakın dokundurma estetik burun en büyük pişmanlık ve geri dönüşü yok. Sonra burnumda birsey yoktu ne demeye bu kadar risk aldım da yaptırdım diye pişmanlıktan kafayı yersin. Doğal burun gibisi varmi yumuşacık ve kullanışlı estetik burun zor ve kazık gibi o da en iyisi olursa bir çok da riski var beraberinde. Bu fikri at aklından kardeş inan hiç ama hiç gerek yok
Ön profilden burun incelmesi mümkün olur mu acaba dolguyla, benim estetikten sonra burun sırtım kalınlaştıYandan güzel ama ön profil geniş duruyor, bu ön profili çok beceremeyebiliyorlar malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?