• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce burun estetiği olmqlı mıyım

Busenurelmas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2019
11
2
86
25
IMG_20250108_140507.jpg

Bu bilgisayarla olusturulmuş burnunum sonraki hali sizce nasıl

Eki Görüntüle 3533332
Bu bilgisayarla olusturulmuş burnunum sonraki hali sizce nasıl
Görüntüsü sizi rahatsız etmiyorsa veya sağlık sorununuz yoksa hiç gerek yok bence🙆🏻‍♀️ benim burnum aşırı kemerliydi senelerce korktum ameliyat olmadım sonrasında burun kemiğim kayınca psikolojim bozuldu hani sanki herkes bana bakıyo gibi hissediyordum o sebeple oldum ama aynı sizin şuanki burnunuz gibi yaptırdım öyle kavisli ucu kalkık istemedim, herkes aynı burunlu oldu çıktı yahu.😁

Bence olmana gerek yok ama sen olmak istiyorsun gibi duruyor. Burada burnum gereksiz yere kısaldı, önden görüntüsü kötü gibi konular açıyorlar. Benim burnum da kemer olarak senin burnuna çok benziyor ayrıca benim burun bir tık aşağı doğru. Önden görüntüsü fena değil o yüzden ben ameliyat fikrini erteledim. Kaş yaparken göz çıkıyor bazen, revizyondur falan uğraşamam.

İki fotoğrafta da çok güzelsiniz. Kendi burnunuzun göze batan fazla bir kemeri yok bence ama yaptırsam daha iyi hissederim derseniz de yaptırın.

Bu yaptığınız gibi olacaksa çok yakışmış çok şık. ama masaya yatınca ne çıkarsa bahtina oluyor. Psikolojik ve uzun bir süreç. Ve tabiki şans işi.

Back