• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bunun anlamı ne?

merallde

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
316
83
298
İstanbul
Merhaba
bir yıllık evliyim ve mutlu uyumlu bir evliliğim var.
Eşimle daha erken uyanma kararı aldık.Ben kahvaltı hazırlayıp onu çağırıyordum. O kalkmıyor bende yanından durup sohbete diyor ilgileniyordum onunla. annenin çocuğuna şefkati gibi ş. Davranıyorum bişey yapamadığın da.
Ancak ilk defa böyle davranmadı m. seslendim kalmayıncaya kahvaltımı yaptım çalışmamın başına oturdum. Kendime şaşırdım hatta. Şöyle düşündüm ;annesi gibi davranmamalıyım aldığı kararlara uyabilmeli. Bir saat daha Yatakta oyalanarak ve sürekli çağırarak onu sorumsuz yapıyorum diye. Sonra Yanına gittiğimde çok kızgındı. Evle ilgilenmiyorsun dağınık ortalık duramıyorm vs dedi. Oysa öyle değildi. Ben Tmm ne yapmamı istersen yapayım dedim. Kırılmıştım. O da sonra pişman olup Seni kırdım Üzgünüm dedi gözleri doldu ve Bende senin evladın gibi olayım beni bağrına bas benim senden başka kimsem yok dedi. Teselli ettim ilgilendim ama ilk defa böyle şeyler söyledi çok şaşırdım onun psikolojisini anlamak istiyorum. Peki sizce nasıl bir ruh halindedir?

Sakın.. Sakın ..
Çok net ifade etmiş. Bu takdire şayan. Bir evliliği bitiren, kadına ait hataların başındadır eşinin annesi rolünü üstlenmek. Sevgilisi olun, arkadaşı olun, gerekirse kanlısı olun. Ama asla annesi olmayın. Sonunda bir gün gelir başka bir kadına olan aşkını başını dizinize koyup, nemli gözlerle anlatır. Kendinizi onu teselli ederken bulursunuz..

Not: Verilen örnek aynıyla vakidir. Dikkatinize...

aile sevgisi görmemiş bu yüzden şimartılmak istiyor olabilir ama koskaca adam hergün çağırıp kaldırmakta olmaz senin bi hatanı göremedim onun açılması lazım

annesinden alamadığı sıcaklığı iliyi sizden bekliyor demekki ama bence annesi gibi ilgilenmemelisiniz.sonuçta annesi olmadan bu yaşına kadar idare edebilmiş değilmi.yani sizden önce bunu yapabilmiş.

belkide naz yapıyordur diyecem ama naz olsa bile bir yere kadar yani zamanla sizde bunalırsınız daha büyük kavgalara dönüşür.

Sakın.. Sakın ..
Çok net ifade etmiş. Bu takdire şayan. Bir evliliği bitiren, kadına ait hataların başındadır eşinin annesi rolünü üstlenmek. Sevgilisi olun, arkadaşı olun, gerekirse kanlısı olun. Ama asla annesi olmayın. Sonunda bir gün gelir başka bir kadına olan aşkını başını dizinize koyup, nemli gözlerle anlatır. Kendinizi onu teselli ederken bulursunuz..

Not: Verilen örnek aynıyla vakidir. Dikkatinize...

Peki bu durumda örneğin bugünkü örnek için söyleyecek olursak birdaha sabahları beklediği o muameleyi göstermemem gerekiyor değil mi?

siz onun eşisiniz..
annesi rolünü üstlenmeyin sakın...
sizi anne gibi görmeye başlarsa maazallah dışarda da başka eş aramaya başlar çok sonra... :(

psikoloji sitelerine falan sorabilirsiniz belki.. bilemedim şimdi nasıl davranmalı...
:KK64:

Annesi gibi olma bence.sen onun esisin.bunu acikca söyle. .erkek milleti ama hepsi anac kadin sever buda gercek

Demek ki sadece kadınlar değilmiş alışık oldukları durum birden tersine dönünce içlenen...

Annesini küçük yaşta kaybetmesinden de kaynaklanıyordur ama bu durumu ona annesi gibi değil eşi olarak yaşattığınızın farkına vardırın...

Anne ve eşin yeri ayrıdır...

Anladığım kadarıyla çocuğunuz yok ilerde olunca bütün ilginin çocuğa yönlenmesinde de aynı tepkiyi gösterebilir eşiniz...

sen onun annesi degilsin canim gidip onu her dakika oksayip sevemezsin.. ayy benim esim bunlari okusa beni bosar heralde haftaici kahvalti masasi bile hazirlanmaz bizde :(

benim kocamda bebek gibidir 10 kere çağrırdım
şimdi gidiyorum kalk diyorum kalkmıyor bende kahvaltıma başlıyorum..
baktı ki benden ilgi yok 2.çayımda geliyor:D
he tabi sahurda kıyamıyorum orası ayrı..

Meselenizi ssandra79, post: 37154369, member: 397445"]siz onun eşisiniz..
annesi rolünü üstlenmeyin sakın...
sizi anne gibi görmeye başlarsa maazallah dışarda da başka eş aramaya başlar çok sonra... :KK43:

psikoloji sitelerine falan sorabilirsiniz belki.. bilemedim şimdi nasıl davranmalı...
:KK64:[/QUOTE]
Mesel hangi psikoloji sitesine sorsam? Yanlış kararlar alıp onunla kurduğum güzel muhabbeti zedeleyecek davranışlar yapmaktan korkuyorum

benim kocamda bebek gibidir 10 kere çağrırdım
şimdi gidiyorum kalk diyorum kalkmıyor bende kahvaltıma başlıyorum..
baktı ki benden ilgi yok 2.çayımda geliyor:D
he tabi sahurda kıyamıyorum orası ayrı..

Ama işte bende öyle olacak sanmıştım fakat eşim duygusallaşıp bir beni bağrına bas dedi ilk defa. Onu öylece bıraktığım için

Back