Söz Kesimi Sizce bunlar yeterli mi

Valla fazla bile bence biz demiştik karşı tarafa siz geline biz damada yapalım ne yapacaksak bohca işine hiç girmeyelim diye öle de oldu seninkiler sülalene bohca hazırlığı peşindeler bence fazla cidden canım
sana alacakları takacakları da yerinde az yada değil sen bşy isteme sözünü de etme gönlünden ne koparsa onların culla cabutla bilezik değer olmuyor

Herkesin beklentisi farklıdır. Bana kalsa bohça nişan vs. Saçmalığın dik alası...
Birde dıdının dıdısına kadar yapılacaksa çok sıkıcı...

Bir yüzük, bir bilezik allahın emri peygamberin kavli bitti gitti...

Ben k.çıma don alamıyormuyum da kayınvalidem bana don alıyor? Ne alaka.

Çok istiyorsam evlendikten sonra eksiklerimi eşimle birlikte gider alırım.

Haa birde tüylü terlik var listene onu da ekle sen...

Biz bohca isine girmedik bile. KV anneme ne sen kendini yor nede ben dedi. Iki tarafada bohca gitmedi. Esimin alyansini ben aldim. Onlarda bana alyans tek tas yuzuk ve para taktilar. O gun cicek, pasta, tatli, lokum, etli ekemk, ayran, icecek, hediyelikler, bir suru buketler, taaa pasta kesecegimiz bicaga kadar susleyip ne lazimsa alip gelmislerdi. Anneme yapacak birsey birakmamislardi.

Nisan, dugun ve kina doneminde ise. O gunlerde tepeden tirnaga bana ne gerekiyorsa KP aldi yapti. Ta ic camasirima kadar aldilar Sacimdan makyajima kadar onlar odedi. Bende esimin dugun gunu damatligini, ayakkabisini, kol dugmelerini saatini vs aldim. Adetlere uyduk ama bohca isine girmedik.

Zorla mı yorum yaptırıyorlar sana seviyeyi aşmadan yorum yaparsan iyi olur tüylü terlik falan kıçına don alamamakla ne alakası var zorla mı aldırdım kendi gitmiş almış düşünmüş almış istemiyorum mu deyim

Söz için çok fazla bunlar
Herkesin adeti başkadır ama aileye falan bohça bizde düğünde yapılır hoş biz hiç girmedik o işlere, gereksiz masraf

Ben senin için söylemedim k.çnda don yokmu diye, genelleme yaptım bohçalara genel anlamda ilk konulan şeydir atlet külot o manada yani.

Dik konuşmanın anlamı yok, orada seni ithafen söylediklerim, abartma kim ne getirirse getirsin insanların ellerine birde liste mi tutuşturacaksın?

Hala teyze bilir diyorlar ben kimseyi karıştırmam diyorsun iyi ki de karıştırmıyorsun kk nın 100 lerce hatunu karıştı bile bırak halan teyzende karışsın bari.

Şimdi bacım google amcayı açıyorsun ve aynen sunu yazıyorsun "söz bohçasına neler konur" oradan illaki sana göre kabarık bir liste bulursun tek tek yaz bir kağıda, sonra talebini ilet karşı tarafa bu kadar net.

Öyle istesem öyle yapardım ama karşı taraf benim yerime düşünmüş kıçımdaki dona kadar yazmış yeterli geldi bana okey

Ben hic girmedim o islere adet bik bik diyeni de sallamiyorum. Sacma sapan seyler huzursuzluk yasamayan azdir. Gozune az geldiyse liste vereceksin sunlari da alin diye. Vermek istemiyorsan da stresle mucadele yontemleri arastiracaksin cunku illa gicik olacaksin ya miktarina ya icerigine.

Biz strese yönelelim o zaman

2 kere 2 4 eder gibi bir şey değil i bu. her ailenin bütcesine beklentisine adetine göre değişir....
bana sorarsan hiçbirine gerek yok. zaten kendimde bohça yapmadım. takıda takılmadı pek. sadece 1 set takmıştı eşim o kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…