Çocuk Hastalıkları Sizce bunlar nedir (resimli)

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Herkeze merhaba bebeğim 1 ay 19 günlük resimde gördüğünüz gibi bacağında böyle şeyler çıktı kollarindada bir kać tane var isilik gibi değil böyle hafif kabarık ve üstü sarı gibi çocuk doktoru anlayamadı bi krem verdi antibiyotikli cildiyeye gonderdi randevu aldım haftaici götürücem ama gidene kadar merak içindeyim başına gelen bilgisi olan var mı acaba
Herkeze merhaba bebeğim 1 ay 19 günlük resimde gördüğünüz gibi bacağında böyle şeyler çıktı kollarindada bir kać tane var isilik gibi değil böyle hafif kabarık ve üstü sarı gibi çocuk doktoru anlayamadı bi krem verdi antibiyotikli cildiyeye gonderdi randevu aldım haftaici götürücem ama gidene kadar merak içindeyim başına gelen bilgisi olan var mı acaba

Su çiçeği bu bariz yıkamamalisinz daha da çoagalir

geçmiş olsun 6.hastaliga benziyor döküntü oluşmuş su çiçeği olsa bi kac gün bu döküntülerle birlikte ateşte devam eder diye biliyorum.baska bi doktora gidin

geçmiş olsun 6.hastaliga benziyor döküntü oluşmuş su çiçeği olsa bi kac gün bu döküntülerle birlikte ateşte devam eder diye biliyorum.baska bi doktora gidin
Gittik doktora uyuz dediler ilaç verdi krem sürüyoruz aksamlari ama bilmiyorum bu ayın 27sinde yine başka bı doktora daha gidicez

geçmiş olsun uyuzda çoğaldı sanki baska birilerinden daha duymuştum sizde yokmu bulaşıcı bildiğim kadariyla
Bizdede başladı kaşıntı hepimiz krem sürdük ama bende krem alerji yaptı aile hekimide ara verin hem bebeğe bu krem çok fazla başka bı cildiye görsün dedi o yüzden şuan ara verdik randevu aldım gidicez bakalım o ne diyecek

Bizdede başladı kaşıntı hepimiz krem sürdük ama bende krem alerji yaptı aile hekimide ara verin hem bebeğe bu krem çok fazla başka bı cildiye görsün dedi o yüzden şuan ara verdik randevu aldım gidicez bakalım o ne diyecek
Allah yardımcın olsun insallah en kısa sürede kurtulursunuz

Gittik doktora uyuz dediler ilaç verdi krem sürüyoruz aksamlari ama bilmiyorum bu ayın 27sinde yine başka bı doktora daha gidicez
Bakın biz hataydayiz böyle bi salgın olduğunu duydum.bi bayan sordu sizin mahallede varmı kadın kaşına kaşına delik deşik etmişti kendini ya geçmiş olsun küçük kaşıyamazda üzuldm 😔

Benim kızım doğduktan 2 gün sonra bunlardan çıktı ayağında ve elinde,aynı şekilde.ama bu kadar çok değildi sayı olarak. 2 ayrı çocuk doktoruna gösterdik anlamadı,cildiye de tam anlayamadi ama krem verdi kortizonlu,kortizonlu kremi kullanmadık küçük olduğu icin.baska antibiyotikli krem kullandık düzenli kullandık geçti.kremi bıraktıktan sonra birkaç kez tekrarladı ama tekrar kremle geçti sukur

Back