Çocuk Hastalıkları Sizce bunlar nedir (resimli)

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Tugraderya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
459
197
53
28
Herkeze merhaba bebeğim 1 ay 19 günlük resimde gördüğünüz gibi bacağında böyle şeyler çıktı kollarindada bir kać tane var isilik gibi değil böyle hafif kabarık ve üstü sarı gibi çocuk doktoru anlayamadı bi krem verdi antibiyotikli cildiyeye gonderdi randevu aldım haftaici götürücem ama gidene kadar merak içindeyim başına gelen bilgisi olan var mı acaba

Eklentiler

• IMG20210703154359.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 220
Su çiçeğine benziyor ama doktor anlardı öncesinde hastalık geçirdim şurup filan kullandınızmı 6. Hastalık diye duymuştum arkadaşımın oğlum çıkarmıştı geçti ama karaciğer enzimlerine baktırdınızmı

benım yegende de buna benzer bısey cıkmsıtı 8 aylıkken ''altıncı hastalık'' demıstı doktoru ılk defa duymustum..yanlıs yonlendırmek gıbı olmasın da baska bı doktora daha gotur ıstersen. :S

benım yegende de buna benzer bısey cıkmsıtı 8 aylıkken ''altıncı hastalık'' demıstı doktoru ılk defa duymustum..yanlıs yonlendırmek gıbı olmasın da baska bı doktora daha gotur ıstersen. :S
Cildiyeye randevusu var bakalım ne diyecek ne olduğunu anlayamadım bende bunun gibi miydi yigenindede nasıl geçti peki

Cildiyeye randevusu var bakalım ne diyecek ne olduğunu anlayamadım bende bunun gibi miydi yigenindede nasıl geçti peki
bı hafta kadar surmustur bundan bıraz daha kucuktu daha cok karnındaydı.ama ılk doktor alerjı sanmıstı mısal. bılemedıler dıyınce pek sık karsılanmayan hastalık olarak dusundum ondan dedım.

Bı hastalık falan geçirmedi daha 1 buçuk aylık zaten çocuk doktoru nasıl bı doktorsa hicbisey yapmadi sadece baktı ve krem verdi cildiyeye randevu aldım inşallah o birşey soyler

6. Hastalik gibi, arkadasimin bebeginde de cikmisti 3 aylikken.
Baska bir doktora gidin, bir sey demezse 6. Hastalik olabilir mi diye siz sorun.

yanlış hatırlamıyorsam önce ateş oluyordu sonra döküntüler çıkıyordu 6. hastalıkta. atesı oldu mu bu dökuntulerden önce

Benim alerjim var bu mevsim geçişlerinde otuydu, böceğiydi, güneşiydi, poleniydi falan derken böyle kbarıklar oluyordu komple bacaklarım ve sırtımda çıkıyordu..

Ama kaşıntılı oluyordu benimki..Şimdi miniğin kaşıntısı var mı bilemeyiz ama sanki alerjik birşey gibi geldi bana..

Umarım en kısa zamanda geçer..

pek su çiçeği paternine uymuyor... genelde yüz ve gövdede başlar ardından yayılır,bir de kaşıntılı ve daha kırmızı olur.

yaş olarak böyle 1-2 aylık bebeklerde su çiçeği pek beklemeyiz. daha çok çocuklarda olur su çiçeği.

lezyonlar ne zaman çıktı? kaç gündür var,yayılım gösterdi mi? ateş, huzursuzluk oldu mu? başka neresinde var tam olarak?

Bir haftayı geçti önce bır kać taneydi bacağında sonra fazlalaştı sadece bacağın baldır kısminda var diğer bacakta yok birde kollarında var ama bı kaç tane üzeri sarı gibi hafif kabarık ateş olmadı hiç ama huzursuzluk varmı emin değilim yani normal bebekler gbi gazi olduğunda az olduğunda altı pis olduğunda genelde huzursuz onun disinda normal gbi kollarındakini de resmini ekleyeyim

Eklentiler

• 16253226464326781944089548528838.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…