• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bunlar beni sevdiğini gösterir mi ?

Bir sürü arabalarım var benim bazen çalışan bir kadın olduğum dan evlendi diye düşünüyorum bazen de edepli ahlaklı olduğumu bildiği için evlendi diyorum ama bana aşık beni seviyor diyemedim hiç bir zaman ne yazık ki
Hımm iş değişir ozaman . Kendisinin durumu nasıl peki .

Yıllar önceydi canım o çok şükür Rabbim korudu yine .annem babam bosanip geleceğine cenazen gelsin daha iyi demişti bende çaresiz kalmıştım maalesef
Çalışan bi kadınsınız anladığım kadarıyla.. Ailenizin yanına dönmeyi değil de çocuklarınızla yeni bi hayat kurmayı düşünseniz daha doğru olmaz mı? Aileniz de belki küserler ama zamanla sizi anlıycaklarını düşünüyorum.. Şiddet içeren bi ortamda çocuk büyütmek doğru değil kendinizi düşünmüyosanız çocuğunuzu düşünün bu insan şiddet eğilimli onlara da zarar verme ihtimali hep var.

Çalışan bi kadınsınız anladığım kadarıyla.. Ailenizin yanına dönmeyi değil de çocuklarınızla yeni bi hayat kurmayı düşünseniz daha doğru olmaz mı? Aileniz de belki küserler ama zamanla sizi anlıycaklarını düşünüyorum.. Şiddet içeren bi ortamda çocuk büyütmek doğru değil kendinizi düşünmüyosanız çocuğunuzu düşünün bu insan şiddet eğilimli onlara da zarar verme ihtimali hep var.
Haklısınız canım ama bebeğim küçük şuan üzerime de borçlar var nasıl ayrı eve çıkıp çalışabilirim ki Allah onun belasını versin
]

Back
X