Yatak Odası Dekorasyonu sizce bu yatak odası nasıl

nurseyda87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
260
0
46
İzmir
$633900016087127970.webp$633900015745877970.webp

sizce nasıl arkadaşlar ya ben bu yatak odasını ilk gördüğüm günden beri çok beğeniyorum ama çevremdekiler pek beğenmiyo:(

Canım bende çok modern mobilyaları sevmiyorum ama bu da biras fazla ağır bi takım gibi geldi?
Ama sonuçta kullanacak olan sensin, kimin ne dediğini önemseme içine sineni al bence :34:
ben öyle yapıyorum :16:

canım ben de bu takımın salon takımı var, yatak odasını da çok beğenmiştim ama aynısı olmasın diye sadece salonda tercih ettim. ben beğeniyorum, çok şık duruyor evde.

ya ben nedense çok beğendm bide hep herkesin beyaz artık birazda farklı olsn diorum:) bunu alıcam sanırım ya çünkü okadr yatak odası baktm ama aklım bunda kaldı.bende salon takımınıda alıcaktm aynı olmasın die 2si arasnda karar vermem lazım cnm bu kenarları oymalı ya toz oluomu ben yakından görmedim bu takımıda ayrıca görüşleriniz için teşekürler

aslında şunuda düşünüorum acaba yatak örtülerimi uydurmak zormu olr diede düşünüorm ama acaba salon takımınımı alsam

canım benim de tarzım dedğil ama arkadaşlara katılıyorum. beğendiysen al. benim de beğendiğimi beğenmeyen oldu ama ben yine de onu istiyorum, çokkk istiyoyorum(inş olur) :52:

benimde tarzım değil ama sen beğendiysen ve eşin beğendiyse mutlaka alın önemli olan sizin içine sinmesi ve beğenmeniz kullanacak olan sensin

Son düzenleme:
canım benim tarzım değil ama herkesin kendi zevki saygı duymak lazım kullanacak olan sensin ama biraz daha araştır derim şimdiden güle güle kullan

teşekürler kızlar .cumartesi biraz daha dolaşıp alıcaz bakalm aldğm mobilyaları paylaşırım sizle.rabbim herkesn gönlüne göre versin inşallah

Back
X