Sizce bu ultrasona göre pkolu muyum değil miyim? Acil yardım

Ah canım ne güzel bilgilendirdin. İnan sabahtan beri kafam bulanık stres yapmakta istemiyorum biliyorum herşeyin başı stres. Tüm gün netten araştırdım durdum nedir ne değildir diye ama inan yazın çok rahatlattı beni. Doktor o kadar kötü bir yüz ifadesiyle söyledi ki tamam dedim ya harbiden kötü bişey bu. Bu ay yumurtam fazla evet bide daha adetimin 10. günüydü 16mm olmasının normal olduğunu düşünüyorum ki 14. güne kadar daha da büyür muhtemelen. Doktor seçimi gerçekten çok önemli
Canım önemli değil. Bende senin gibi çok korktum çok araştırdım ama iyi bir doktora denk gelmek gerçekten çok çok çok önemli. Son gittiğim doktor beni o kadar çok rahatlattı ki anlatamam. Seninde korkuların yersiz merak etme,sende bi sendrom olsaydı en az 3 belirtiyi de taşırdın,eğee bebeğim olsun diye stres yaptıysan ultrason görüntüsü öyle çıkmış olabilir. Yani görünüp kaybolan bişey bu benimki bi gecede kayboldu mesela. Sen bu hastalığın taşıyıcısı değilsin için rahat olsun. :)

:halay::halay::halay::halay::halay: durr halay çekiym bariiiii :KK9::KK9:senki uyuşturucu bağımlı oldugu için çocugunu aldırmaya kalkan yüce gönüllü kadınnnnnnnnnn merak ettimm
Canım benim. İşsiz misim acaba işin gücün yok mu taaa 20 günden beri konumu takip ederek bana laf sokma derdindesin? Ben bebeğimi aldırmayı düşündüm evet, ama haklı olarak sen benimle yaşamıyorsun değil mi? Sonrasında olanları da bilmiyorsun haliyle. Bebeğim canlanmadı canım,Rabbim verdi Rabbim aldı. Benim imtihanım da buymuş demekki. İnadına nikahı kıydım dedim ama kıymadım merak etme meraklı melahat. :) ayrıca kıysam da kıymasam da bu konu seni ilgilendirmez. Annem misin,babam mısın,akrabam mısın? Cevabın hayırsa sana ne düştüğünü hepimiz çok iyi biliyoruzzz :) canım allah inşallah isteyen herkese başta ben olmak üzere sana da hayırlı bir evlat nasip eder,sende böyle insanların hayatlarına burnunu sokup seni ilgilendirmeyen konularda rencide ederek çirkeflik yapmazsın. Sen burda benim konumu yazdın ne oldu başın göğe mi erdi merak ediyorum. Keşke bu siteye üye olmadan önce insanlar IQ testinden geçse de bu kadar çirkef gereksiz bir insanla aynı platformu kullanmasak. Esen kal canım allaha emanet ol. :)

:halay::halay::halay::halay::halay: durr halay çekiym bariiiii :KK9::KK9:senki uyuşturucu bağımlı oldugu için çocugunu aldırmaya kalkan yüce gönüllü kadınnnnnnnnnn merak ettimm
Yaa meraklı melahatcım merak ediyosan söyliyim eski nişanlım tedavi+terapiye başladı. Doktorda bu durumunun stresten ve sorundan kaynaklandığını söyledi. Ayrıldık ama allaha şükür kendisi de iyi,tedavisini görüyor. Hani merak ediyorsan yani melahatçim :) kızzz ismini melahat yapsana meraklı melahat :)

Canım önemli değil. Bende senin gibi çok korktum çok araştırdım ama iyi bir doktora denk gelmek gerçekten çok çok çok önemli. Son gittiğim doktor beni o kadar çok rahatlattı ki anlatamam. Seninde korkuların yersiz merak etme,sende bi sendrom olsaydı en az 3 belirtiyi de taşırdın,eğee bebeğim olsun diye stres yaptıysan ultrason görüntüsü öyle çıkmış olabilir. Yani görünüp kaybolan bişey bu benimki bi gecede kayboldu mesela. Sen bu hastalığın taşıyıcısı değilsin için rahat olsun. :)

Bugün gittim doktora 18mm olmuş yarın iğnemi yaptıracağım. İnan dün seninle konuştuktan sonra gece o kadar rahat uyuddum ki. Doktorda sanırım hatasını anladı bugün gayet olumlu konuştu. Gayet iyi yumurta bize 1 tane yeter boyutuda istediğimiz gibi dedi bAkalım artık. Desteklerin içinçok sağol canım

Bugün gittim doktora 18mm olmuş yarın iğnemi yaptıracağım. İnan dün seninle konuştuktan sonra gece o kadar rahat uyuddum ki. Doktorda sanırım hatasını anladı bugün gayet olumlu konuştu. Gayet iyi yumurta bize 1 tane yeter boyutuda istediğimiz gibi dedi bAkalım artık. Desteklerin içinçok sağol canım
Önemli değil canım benim gebe kalmayı düşünüyosun böyle önemsiz konularda stres yapıp bebeğini etkileme :) hayırlısıyla bu ay inşallah tutunur bebeğin sana :) rabbim isteyen herkese başta sen ben olmak üzere herkese bu güzel müjdeyi versin. İnanıyorum bu ay olucak senin bebeğin :)

Önemli değil canım benim gebe kalmayı düşünüyosun böyle önemsiz konularda stres yapıp bebeğini etkileme :) hayırlısıyla bu ay inşallah tutunur bebeğin sana :) rabbim isteyen herkese başta sen ben olmak üzere herkese bu güzel müjdeyi versin. İnanıyorum bu ay olucak senin bebeğin :)
Canım benim ne güzel yazmışsın. Rabbim isteyen kimseye aratmasın kalbimizi zihnimizi temiz tutalım yeter bu dünyada imkansız diye birşey yok. Umarım müjdeli haberlerimizi duyarız

Canım benim ne güzel yazmışsın. Rabbim isteyen kimseye aratmasın kalbimizi zihnimizi temiz tutalım yeter bu dünyada imkansız diye birşey yok. Umarım müjdeli haberlerimizi duyarız
İnşallah canım benim inşallah dediğin gibi herşeyin başı stres.

Back