Sizce bu ultrasona göre pkolu muyum değil miyim? Acil yardım

Lazkizii54

Miray Ecrin ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
1.026
571
38
26
Sizce by ultrasona göre bende pko var mı yok mu lütfen yorumlarınızı esirgemeyin yeniden bebek düşünüyorum.

Bakar mısınız

Eklentiler

• Screenshot_20180503-204453.png
    100,7 KB · Görüntüleme: 148
Canım bende de pko var ama ne yalan söyleyeyim ultrasonda göründüğünü bilmiyordm dr pkolusn dedi arastrdm belirtilerini gerçekten öyleymisim kabul ettim. Pkolu olsanda bu bebege engel değil ki. Ultrason için de druna güvenmiyorsan başka bi doktora gorunebilirsin

Sende belirtiler var mı canım? Kilo tüylenme sivilce adet düzensizliği falan? Çünkü bende hiçbiri yok. Sadece ultrasonda gözüken görüntü var.

Sende belirtiler var mı canım? Kilo tüylenme sivilce adet düzensizliği falan? Çünkü bende hiçbiri yok. Sadece ultrasonda gözüken görüntü var.
Bende en öncelikle adet düzensizliği var yumurta büyüyor fakat catlamadan kiste dönüşüyor. Insulin direnci sanırım zaten ona bağlı olarak kilo alıyorum. Onun dışında tüylenme ve sivilce de var ama ileri derece değil

Anladım canım. Ama bende hiçbirşey yok sadece görünümü var. O kadar. Sanırım bu hastalığa sahip değilim çünkü hiçbir belirtim yok ki. Adetim dakiktir,kıllanma tüylenme sivilce kilo hiçbiri yok.

Baska bi doktora daha görün en iyisi canim

Bende de aynı durum var doktor pko görünümü dedi ama adetlermde düzenlidir ve kıllanma gibi bi durumum da yok. Anlamadım ben açıkcası
Sadece pko görünümü varsa sevinmelisin demekki seninde benim gibi yumurtaların çok ve gebe kalma şansın daha yüksek

Bende de aynı durum var doktor pko görünümü dedi ama adetlermde düzenlidir ve kıllanma gibi bi durumum da yok. Anlamadım ben açıkcası
Sadece pko görünümü varsa sevinmelisin demekki seninde benim gibi yumurtaların çok ve gebe kalma şansın daha yüksek

Aynen canım daha bugün gittim yumurta takibi için adetin 10. Günü 16 mm ve 14 mm yumurtalarım olmuş ama doktor çok ufak dedi. Biraz kafamı karıştırdı açıkcası. Pko görünümü gebelikte en büyük etken dedi. Suratım beş karış çıktım doktordan

Canım başka doktorlara da git olur mu tek doktorla kalma. Bana devlet hastanesi pko görünümü var pkos teşhisi koydu özele gittiğimde kandırmışlar seni sen pko değilsin dedi

Ve canım polikistik over sendromu ve polikistik over paterni farklı şeyler sendrom hormon bozuklu kıllanma adet düzensizliği gibi şeyleri kaplarken diğeri sadece görünümü kapsıyor doktor bana o görüntü geçicidir,kalıcı değildir dedi stresten ya da o ay çok yumurtan olmasından kaynaklanıyordur dedi sende kafana pkoyum diye takma daha da çok gözükür stresten adetlerini bozarsın

Ah canım ne güzel bilgilendirdin. İnan sabahtan beri kafam bulanık stres yapmakta istemiyorum biliyorum herşeyin başı stres. Tüm gün netten araştırdım durdum nedir ne değildir diye ama inan yazın çok rahatlattı beni. Doktor o kadar kötü bir yüz ifadesiyle söyledi ki tamam dedim ya harbiden kötü bişey bu. Bu ay yumurtam fazla evet bide daha adetimin 10. günüydü 16mm olmasının normal olduğunu düşünüyorum ki 14. güne kadar daha da büyür muhtemelen. Doktor seçimi gerçekten çok önemli

durr halay çekiym bariiiii senki uyuşturucu bağımlı oldugu için çocugunu aldırmaya kalkan yüce gönüllü kadınnnnnnnnnn merak ettimm
Bu konu seni ilgilendirmez ama meraktaysan söyleyeyim bebeğimiz canlanmadığı için 2.yi düşünüyoruz yarası olan gocunur canım. Neden bu kim öfke anlamıyorum kız çok komiksin sen,acıyorum sana biliyor musun? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…