Sizce bu testte gebelik var mı

Büyük ihtimalle canım olabilir bende yeni hamileyim ve yerleşme ağrısı çekiyorum 1 haftadır hatta 1 haftalık hamileyim mide bulantım bile başladı

Büyük ihtimalle canım olabilir bende yeni hamileyim ve yerleşme ağrısı çekiyorum 1 haftadır hatta 1 haftalık hamileyim mide bulantım bile başladı
Ayy cnm hadi inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin sende dua et bize senin yerleşme ağrısı nasıl oluyor

Ayy cnm hadi inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin sende dua et bize senin yerleşme ağrısı nasıl oluyor
Adet sancısında farklı birşey herkes aynı diyor ama anı harekette etim çekliyor veya ara ara karnıma ağrı giriyor ama hafif ağrılar veya yürüyüş yaptığımda kasığım uyuşuyor bence doktorlar ne derse desin hamile kalınca her türlü anlıyorsun sana ben burdayım diye hissettiriyor bebek ağrın çoksa ayağının altına yastık koy yat bir süre çok artarsa da doktora git düşük riski var unutma ne olursa olsun rahimde ki ağrı normal birşey değil bir problem var demektir Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah

Amin 6 gün ünce çektim o ağrıyı adet sancı kesinlikle aynı değil çok farkı düşünün yani ağrıdan kusucaktım neredeyse ertesi günde kramp girdi 5 dakika sürdü sizce yerleşme ağrısı mıydı bebeğim şuan benimlemidir

Kan vermelisin canım kesin sonuç bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…