- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
- Konu Sahibi bayanaslan
Büyük ihtimalle canım olabilir bende yeni hamileyim ve yerleşme ağrısı çekiyorum 1 haftadır hatta 1 haftalık hamileyim mide bulantım bile başladıAmin canım gerçi bende salı günü test yaptım çok çok silik çıktı eşim tekrarlamama izin vermiyor sürekli aynı umutsuzluğa kapıldığımız için 4 gün kaldı günüme bende beklemedeyim 3 yıllık evliyim daha ünce beşizlere gebe kaldım ama kaybettim hepsini şimdi ise 27 haziranda çatlatma iğnesi yapıldı 29 haziranda aşılama yapılacaktı eşim sprem veremeyince yapamadık bizde eve geldik evde denedik bilmiyorum şansım varmı acaba kızlar sadece bir yumurtam vardı ve çatlatma iğnesinden sonra okadar ağrım oldu ki inanılmaz bişeydi kanamam bile oldu 2 3 gün çatladığı için galiba bide yerleşme ağrısı çeken varmı ben 6 gün ünce rahimime üyle bir kramp girdiki yürüyemedim oturamadım yarım saat boyunca eltimi aradım geldi uzatı beni ayaklarımı havaya kaldırdı 15 dakika sonra bıraktı ertesi gün yine kramp girdi ama 5 dakika falan sürdü sizce bu yerleşme ağrısımıydı