- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
- Konu Sahibi Eskigunler
-
Cok damlatmissiniz sanirim dagilmis biraz baska bi test daha varsa yapsaniz ben bile durumlarda 2 3 tane aliyorum biri bozuksa dieri mutlaka sonuc veriyo hayirlisi olsun insallah vardirEki Görüntüle 2055432 Kızlar bi bakın lütfen varmı sizce başta çok silikti baya sonra gorunuyodu kurutun bu çıktı lütfen bi bakin 18 aydır buğünü bekliyorm
Testi en gec salı günü tekrarlayabilirim cnm ya var gibi gordugmden beri havalra ucuyorunBanada varmış gibi geldi, kan tahlili garanti olur,elinizde baska test varsa tekrar edin eger gece sabırsızlanırım derseniz
İnsllh cnm insallahCok damlatmissiniz sanirim dagilmis biraz baska bi test daha varsa yapsaniz ben bile durumlarda 2 3 tane aliyorum biri bozuksa dieri mutlaka sonuc veriyo hayirlisi olsun insallah vardir
Canm ağzına sağlık başka test salya kaldiBanada varmış gibi geldi, kan tahlili garanti olur,elinizde baska test varsa tekrar edin eger gece sabırsızlanırım derseniz
Anladım canım evet var gibi inşallah gönlüne göre olsun canım..Testi en gec salı günü tekrarlayabilirim cnm ya var gibi gordugmden beri havalra ucuyorun
Bende bu kadarını görsem havalara ucarım heralde hayalet cizgiye bile razıyımCanm ağzına sağlık başka test salya kaldi
Rabbim tez zamanda sanada 2 iz hatta 3 uz bebisler nasip etsin bilemedim icimden geldiBende bu kadarını görsem havalara ucarım heralde hayalet cizgiye bile razıyım
Amin cnm insllh darısı isteyenlerin basinaAnladım canım evet var gibi inşallah gönlüne göre olsun canım..
İdrarımı çok. KOyu renkteki canm ya biraz fazla gelmiş olabilirCanım idrarı mı çok damlattın bozulmuş
En gec saliyaaHamile olma ihtimali yüksek..Yarın kan tahlili yaptırın.
Yok malesef cnm ya saliya kaldiBaşka test varsa bi daha yapar mısın
Ayy amin canım bizde ailedede var valla ikiz inşallah saglıkla olsunda:)Rabbim tez zamanda sanada 2 iz hatta 3 uz bebisler nasip etsin bilemedim icimden geldi
Rabbim sanada yasatsin silikte olsa nasip olsnAyy amin canım bizde ailedede var valla ikiz inşallah saglıkla olsunda:)
Valla esimin kardesleride ikiz ama ben 3 uz hamileyim insallah.hemde daha once 3 tane melegimi kaybettim.o yuzden allah bitti demeden bitmezAyy amin canım bizde ailedede var valla ikiz inşallah saglıkla olsunda:)
Amİn canım inşallahhh ALLAH isteyen herkese nasip etsinRabbim sanada yasatsin silikte olsa nasip olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?