• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu takım nasıl ?

ecrin_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
210
0
0
Erzurum
sizce bu takım nasıl kızlar?

$kare-yemek-takimi-modelleri-fiyatlari.webp

bence normal güzellikte canım kötü değil ama bence çok da şık değil ama bu benim fikrim misafir için mi günlük mü ? :31::31:

sanki biraz karışık görünüyor bide kırmızı çizgilerinden dolayı ben tercih etmezdim sanırım canım

misafir için düşünmüştüm .

schaferin takımı.

kırmızı, siyah, gümüş çizgiler var üzerinde :44: :44: :44:

canım bence güzel .. sen beğendiysen zaten sorun yok. Bana sorsan ben daha sade bişey tercih ederdim . göz yormasın her renk örtüm takımımla uysun diye tercih senin canım ama takım gayet hoş :16:

canım bence güzel .. sen beğendiysen zaten sorun yok. Bana sorsan ben daha sade bişey tercih ederdim . göz yormasın her renk örtüm takımımla uysun diye tercih senin canım ama takım gayet hoş :16:

1 yıl önce beğenerek almıştım aslında. ama yeni modelleri gördükçe aklım yenilerine gitmeye başlıyor :26:

2 tane de günlük takımım var bunları günlük yapma şansım da yok yani.. :44:

1 yıl önce beğenerek almıştım aslında. ama yeni modelleri gördükçe aklım yenilerine gitmeye başlıyor :26:

bence takma kafana gayet hoş takımın günlüklerini zevkine göre alırsın tekrar bi tane daha almayı düşünüyorsan gereksiz gibi geliyor bana .Ama dersen ki mali durumum rahat beğenmediğim bişeyi eve sokmak istemiyorum vs.. yakın birine hediye edip alabilirsin .

aay canım aldıysan içinden kaçmasın kullan yani kötü değil her yıl ayrı bişey zaten yetişmek çok zor moda maddi durumun müsaitse bunu günlük kullan diğerlerinden ver, yok veremem dersen de kullan canım o kadar kötü değil uygun masa örtüsü ve aksesuarlar ile şıklaşacağından eminim :56: içinden kaçmasın çünkü ben de aldım bi takım şimdi diyorum almasa mıydım diyorum??? anlıyorum yani duygularını :) :31::31::31:

Bence alıp listede üzerini çizdiklerin üzerinden, özellikle misafir yemek takımı gibi pahalı takımlarda geri dönüp acaba diye düşünme. Çünkü çeyizin sonu yokken bir de aldıklarını tekrar düşünmenin hiç sonu yok. Bence gayet güzeller. Ha eğer yeni modeller de hoşuna gidiyorsa evlenirsiniz, bir süre geçer borçlarınız biter, rahatlarsınız ve o zamana daha güzel modeller çıkar ve birine aşık olursun, o zaman alırsın. Bunları da günlüklerin arasına alırsın ;)

bence gayet iyi zaten bu yemek takımları evlendigin ilk zamanlar evine yemege gelenlere cıkıyor sonrasında kimse bakmıyor valla yuzune bile bi kosede duruyor takımlar

canım madem aldın hiç hevesini kaçırma bir yemek takımı 1000 TL den aşa değil güle güle aşkla huzurla kullan :nazar:
benim tercih etmem karışık görünüyo deyişimin sebebi kırmıızı rengi sewmiyorum ondan dolayı tekrardan güle güle kullan canım :)

teşekkürler kızlar fikirleriniz için,
en iyisi hiç niyetimi bozmamak.
beğenip almıştım sonuçta biraz kullanırım sonra durumum müsait olursa başka alırım artık..
ama şimdilik çeyizimin bir parçası olarak duracaklar :31:

Back
X