Yaptirdim aksam cikti sonuc calistigim icin yazamadim erkenden pozitif canim fakat is cikisi direkt acile gittik kanamam var pembe renkte canim cok sikkin cok negatif konusuyor doktorlar. Ne ultrason ne baska bisey sadece konustular ve 26 haftalik olmadan bisey diyemeyiz kesin dedi. Ancak kadin dogumcular bilir dedi...Canım kan testi yaptırcaktın bugün sonucun ne oldu???
Yaptirdim aksam cikti sonuc calistigim icin yazamadim erkenden pozitif canim fakat is cikisi direkt acile gittik kanamam var pembe renkte canim cok sikkin cok negatif konusuyor doktorlar. Ne ultrason ne baska bisey sadece konustular ve 26 haftalik olmadan bisey diyemeyiz kesin dedi. Ancak kadin dogumcular bilir dedi...
Yaptirdim aksam cikti sonuc calistigim icin yazamadim erkenden pozitif canim fakat is cikisi direkt acile gittik kanamam var pembe renkte canim cok sikkin cok negatif konusuyor doktorlar. Ne ultrason ne baska bisey sadece konustular ve 26 haftalik olmadan bisey diyemeyiz kesin dedi. Ancak kadin dogumcular bilir dedi...
Allah razi olsun umarim sen ve istegen herkes en kisa surede saglikli bi sekilde hamile oluo saglikli bi sekilde bebeginiz olur.. Rabbim benimkidenede guc kuvvet saglik versin tek istegim bu zor gunleri sikintisiz atlatmak. Isten suan 1 haftaligina ayrildim umarim her sey duzelir.. Allah razi olsun sen den canim..Tebrik ederim canım çok sevindim darısı başıma ve isteyen herkese inşallahbak gördünmü mucize böyle bişey umutsuzluğa kapılmak çağre değil Allahım veriyor işte
Canım kadın doğumcu ya gitmen lazım ama acilen bakılması lazım kalp atışını bile duyarsınız
Sen pozitif ol canım en iyisini düşün buraya yazarken ne kadar negatiftin bunu hatırla ve sonucuna bak şuan mucize seninle ☺ Bol dua ile Allaha sığın o yardım eder..
Allah razi olsun umarim sen ve istegen herkes en kisa surede saglikli bi sekilde hamile oluo saglikli bi sekilde bebeginiz olur.. Rabbim benimkidenede guc kuvvet saglik versin tek istegim bu zor gunleri sikintisiz atlatmak. Isten suan 1 haftaligina ayrildim umarim her sey duzelir.. Allah razi olsun sen den canim..
Beta hcg 2334 yarin tekrar kan tahlilim var.. deger yukselirse gelisen bi hamilelik dediler gelismezse ve duserse kaybediyorum anlamina geliyormus Allah korusun
Allah bin kere razi olsun senden Rabbim ne muradin varsa versin canim. Haber ederim gelismelerden... sabah adet gorur gibi oldu oda kamerayla baktigi icin sanirim... yarin kan tahlili yaptircam tekrar yazarim aksam cok saol canim benimAmin inşallah canım ☺ sen canını hiç sıkma benim değerim 11.2 idiadete 2 gün kala yaptırmıstım aceleden heyecandan ama sonra düştü değerim regl olmuştum kimyasal olmuştu.. Ama senin değerin çok yüksek bebeğin sana tutunmuş çoktan beta hgc göre 5~6haftalık olmuş bile.. Ultrasonda gördükten sonra durumu bizlerle paylaşırsın.. Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Allah razi olsun kusura bakmayin cevap vermemisim amiiiin insAllah cok saolun tekrar umarim bu son sikintilarida atlatirimAdınıza çok sevindim meleginiz sifaniza vesile olur inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız
Test sonucunu yeni aldik 3066 canim bana rakam az geliyo yaa.. acildeki doktor 2 gunde rakam cok daha fazla yukselir demisti suan 732 fark var... cok sukur yinede yukselmisBeta hgc Sonucun kaç cıktı cnm?
Test sonucunu yeni aldik 3066 canim bana rakam az geliyo yaa.. acildeki doktor 2 gunde rakam cok daha fazla yukselir demisti suan 732 fark var... cok sukur yinede yukselmis
Pazartesi Allah izin verirse canimYükselmesi iyi bişey ama canım düşmesinden.. Ultrasonda ne zaman bakıcak kadın doğumcu doktor?
Zaten yaptim hamileyim... suan adet goruyorum sanki kanamam fazlalasti ama agrim sizim yok beta hcg yukseldi.Belki de beklediğiniz gün gelmiştir. Açık renkte ve hafif bir kanama ise yerleşme kanaması olabilir. Bir hafta daha bekleyip test yapın bence
Benim annem ablama hamileyken 9 ay boyunca adet olmus. Ama yine de bı acile gitseydinizZaten yaptim hamileyim... suan adet goruyorum sanki kanamam fazlalasti ama agrim sizim yok beta hcg yukseldi.
Korkuyorum
Madem kanamam var umarim oyle biseydie benimkide.. 3 yildir istiyoruz Rabbimiz mucizesi insAllah bize bagislar...Benim annem ablama hamileyken 9 ay boyunca adet olmus. Ama yine de bı acile gitseydiniz
Rica ederim. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsunMadem kanamam var umarim oyle biseydie benimkide.. 3 yildir istiyoruz Rabbimiz mucizesi insAllah bize bagislar...
Suan jinekoloji acilindeyiz... tesekkurler cevap verdiginiz icin
Merhaba arkadaslar sizlerden bilgi almak isterim konuyla ilgili bilgileriniz varsa, basina gelenler varsa?
Benim testosteron yuksekligi var ve prolaktinim asiri yuksek (43) bu durumda hamile olmam imkansiz.
Anemiyim (demir ve kan eksikligi cok düsük.)
Genelde Adet duzensizligi cekmeyen biriyim her 25 gun gelir 3 gün beni öldürür asiri kanama asiri agri cektirir ve gider... (cok nadir bazen 28.ci veya 30.cu gün baslar diger ay 25.ci gun gelir ve tekrar duzene girer)
Bu ay 6 gün önce gelmeliydi ama gelmedi 4 gün önce ve düne kadar sadece leke oldu acik renkte. leke bile denmez. Suandada adet sonunda olur ya koyu renkte iste öyle...
Sizce kist mi olustu? Basiniza geldi mi boyle bi durum? Sizce nedir?
Yurt disindayim aile hekimimle anca 25 nisanda randevum, jinekologumlada 13 haziranda randevum var...ön fikir edinmem icin lutfen cevaplarinizi bekliyorum
Tebrik ederim canım çok sevindim darısı başıma ve isteyen herkese inşallahbak gördünmü mucize böyle bişey umutsuzluğa kapılmak çağre değil Allahım veriyor işte
Canım kadın doğumcu ya gitmen lazım ama acilen bakılması lazım
Her serde bi hayir var insAllah oyledir.. dis gebelikmis sonlandirdilarRica ederim. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Son durum canim dun gece gebeligi sonlandirdilar dis gebelikmisYükselmesi iyi bişey ama canım düşmesinden.. Ultrasonda ne zaman bakıcak kadın doğumcu doktor?
Son durum canim dun gece gebeligi sonlandirdilar dis gebelikmis
Evet oyle cok sukur ama canim cok yaniyor.korkuyorumCanım çok üzüldüm çok geçmiş olsun( Her şer de Bi hayır varmış kuzum belki doğsaydı daha başka sorunları olucaktı.. Üzülme canını sıkmamaya çalış gebe kalabiliyorsun demekki. Bi engelin yok Allah yine verir